ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Support Consultant (traineeship)

Over de vacature

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever zoekt technische starters die affiniteit hebben met de medische branche. In deze functie ontvang je coaching 'on the job', deze wordt aangeboden in de vorm van een traineeship.

Voor de Junior Support Consultant zoeken wij iemand die zich volledig wil verdiepen in de applicatie van de organisatie. Je vindt elke bug een uitdaging en zorgt voor de oplossing van het probleem. Je communiceert vervolgens duidelijk met de R&D afdeling waar het probleem aan ligt. Je komt te werken op de Support Afdeling waar alle meldingen vanuit de klanten binnenkomen. Je bent in staat prioriteiten te stellen en op een juiste wijze intern te schakelen bij binnenkomende calls. Je werkt veelal op het kantoor te Baarn, incidenteel lever je support bij klanten op locatie.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze traineeship, vragen wij het volgende van je:

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding in de richting van IT, Medische Informatiekunde of Technische Bedrijfskunde;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling;
  • 0-4 jaar werkervaring;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Sterk probleemoplossend vermogen;
  • Affiniteit met medische IT;
  • Woonachtig in de omgeving van Baarn.
Arbeidsvoorwaarden

Je komt in dienst van onze opdrachtgever met een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hieronder valt o.a. coaching vanaf de eerste werkdag, trainingsdagen om je kennis over het product op te schroeven en diverse regelingen, zoals een laptop en telefoon. 

Sollicitatieprocedure

Om in aanmerking te komen voor de betreffende vacature ontvangen wij graag uw curriculum vitae. Klik daarvoor op de "solliciteer"- button bij deze vacature of schrijf u rechtstreeks in op onze site www.kamphorstwerving.nl.
Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor aanvullende informatie over de functie kunt u contact opnemen met één van onze Adviseurs (030 - 630 6381).

 

it ict technisch techniek hbo wo starter applicatie medisch zorg traineeship support klantencontact bug baarn utrecht

Bedrijfsprofiel

De organisatie is met circa 35 man een snelgroeiend specialistisch bedrijf in de zorg.