ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Systeem Beheerder bij ATSC

Over de vacature

Functieomschrijving

Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook afgewisseld kunnen worden met die van de klanten.

Taken en verantwoordelijkheden: 

- Beheer van klant specifieke ICT infrastructuren;- Troubleshooting op 2e- of 3e-lijns niveau;- Server-, netwerk-, storage-, backup-, e-mail- en firewallbeheer;- Het ontwerpen en implementeren van beheerconcepten en tools;- Bijhouden van technische trends en ontwikkelingen; courant houden van kennis, competences en skills;- Bijhouden van de eigen urenadministratie;-Eventuele aanvullende taken / verantwoordelijkheden:- Verzorgen van kennisoverdracht;- Structureel oplossen systeemstoringen;- Kwaliteit van eigen werk waarborgen;- Rapporteren van voortgang en resultaten.

Gevraagd wordt

- Kennis van Linux is een pre;- Kennis van netwerkapparatuur zoals Cisco / Mikrotik is een pre;- Kennis van Windows Server is een pre;- Klantgerichtheid;- Enig bedrijfskundig inzicht;- Analytisch vermogen;- Stressbestendig;- Creativiteit.

Geboden wordt

Een marktconform salaris met een jaarlijkse bonus. Salaris wordt afgestemd op het niveau en de ervaring.
Secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioen, mobiele telefoon, laptop van de zaak.
Een uitdagende job in een omgeving die niet bang is om soms tegen de stroom in te roeien.
Op kosten van ATSC kunnen cursussen worden gevolgd om de kennis nog verder uit te breiden.
Een gemoedelijke werksfeer

Bedrijfsprofiel

ATSC is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor de ondernemer om zijn processen te stroomlijnen. Wij helpen de ondernemer met passie en gedrevenheid om kosten te besparen en omzet te vergroten.

Wij leveren:

  • Administratieve bedrijfssoftware (MultiTrader: voorraad, facturering, CRM, webshop, projecten/uren, planning, boekhouding, workflow, voertuigen, demontage, werkplaats).
  • Systeembeheer zowel op locatie als remote en consultancy (projectmanagement en IT management).
  • Online diensten (hosting webapplicaties, hosting High Availability omgevingen, e-mail afhandeling inclusief spamfiltering, managed servers)
  • VoIP

ATSC volgt de nieuwe trends en kijkt hoe dat deze op een praktische manier van toepassing kunnen zijn voor de ondernemer:

  • Onze bedrijfssoftware kan bijvoorbeeld in de Cloud draaien, maar ook op een eigen server on-premise. Deze software kan toegankelijk worden gemaakt voor tablets, pc's en mobiele telefoons. Daarnaast kunnen wij zorgen dat deze bedrijfssoftware koppelt met uw reeds bestaande applicaties.
  • Systeembeheer kan op afstand, maar ook ter plaatse worden geleverd. Op dit moment spelen trends als BYOD (Bring Your Own Device), mobile diversity en Big Data een rol.
Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? ATSC ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Junior Systeem Beheerder bij ATSC.