ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior / Trainee Software Ontwikkelaar (met Bedrijfskundige achtergrond)

Over de vacature

Functieomschrijving

Deze functie van Junior / Trainee Software Ontwikkelaar betreft een functie waarin je het vak van software development gaat leren. Je gaat werken aan ERP-software voor diverse industrieën / branches. Bij het ontwikkelen van deze software is het van groot belang dat je begrijpt hoe bedrijfsprocessen van klanten in elkaar zitten. Zodoende zoeken wij iemand met een bedrijfskundige achtergrond. Ervaring met programmeren is geen vereiste!

Je komt terecht in een bedrijf met meer dan 90 medewerkers. Als Software Ontwikkelaar werk je in een klein team dat werkt conform Scrum. Het betreft een brede functie waarin je betrokken wordt bij het ontwerpen, ontwikkelen, testen en opstellen van documentatie.

Omdat ervaring met programmeren geen vereiste is, zal je uiteraard een gedegen inwerktraject en - training krijgen. Men is bereid tijd en energie te investeren om jou op het uiteindelijk gewenste niveau te krijgen. 

Functie-eisen

Voor deze functie van Junior Software Ontwikkelaar zoeken wij iemand met het volgende profiel:

  • Een Bedrijfskundige opleiding (of vergelijkbaar) op HBO/WO-niveau;
  • Software Development / Programmeren heeft jouw interesse en je wilt hier graag je beroep van maken
  • Uiteraard is enige ervaring met programmeren / scripten een pre, maar geen vereiste;
  • Je bent communicatief vaardig en een teamspeler.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgrote onderneming. Men voorziet hun klanten van complete informatiesystemen. De organisatie is professioneel, doelgericht en informeel.

Aanbod

  • Salaris: € 2.000 - € 3.000 bruto per maand op basis van 40 uur per week (afhankelijk van leeftijd, opleiding en het al dan niet hebben van ervaring);
  • Goede secundaire voorwaarden.