ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Webdeveloper bij Exaforte

Over de vacature

Functieomschrijving

Wij gaan samen met jou bekijken welke opdracht het beste bij jou past. Waar je het meeste van kunt leren en het meest plezier in hebt. Het kan dan zijn dat je werkt aan projecten voor onze klanten, of dat je bezig gaat met een intern project.

Een webdeveloper bij ons houdt het volgende in:
   - Het ontwikkelen van maatwerk, geen copy paste
   - Applicaties ontwikkelen die lekker snel en overzichtelijk werken
   - Meedenken over het eindproduct
   - Werken aan interne en/of externe projecten
   - Samenwerken in een jong team

Gevraagd wordt

   - Je wilt graag mooie dingen maken die lekker werken
   - Kennis van PHP, MySQL, CSS en Javascript
   - Je hebt eigen ideeën over oplossingen en weet hoe je die moet verwoorden
   - Openstaan voor openbouwende kritiek
   - Je bent geen designer, maar een gemaakte vormgeving wel naar eigen hand zetten

Bedrijfsprofiel

Exaforte bouwt websites en internet applicaties voor u op maat. Wanneer u het webdesign aan ons uit handen geeft zullen wij samen met u niet alleen de website maken die u nodig heeft, maar vooral een website die bij u past. Een website is een uithangbord voor uw organisatie, uw eigen online etalage.

Naast een uniek design is het ook van belang dat uw website gevonden wordt in verschillende zoekmachines. Een website zonder bezoekers slaat de plank volledig mis. Via onze zoekmachine optimalisatie technieken kunnen wij ervoor zorgen dat u beter wordt gevonden in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo en overige.

Heeft u een webshop of een andere website waarbij veel interactie is met bezoekers, dan is het erg belangrijk dat uw website duidelijk is voor deze bezoekers. Via onze usability testing technieken kunnen wij de gebruiksvriendelijkheid van uw website verbeteren waardoor uw bezoekers beter hun weg kunnen vinden.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Exaforte ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Junior Webdeveloper bij Exaforte.