ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior Webdeveloper bij Masc ICT

Over de vacature

Functieomschrijving

Je bent vooral bezig met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van websites en (web)applicaties. Daarbij verzorg je voornamelijk de front-end development, in een klein team van andere developers.

Je zult veel samenwerken met onze webdesigner en (hele diverse) klanten. Zij worden enthousiast als jij actief met hen meedenkt en op zoekt gaat naar de beste oplossing. Je gaat dus veel samenwerken, maar sommige projecten voer je zelfstandig uit.

Gevraagd wordt

Je bent een zelfstandig denker die graag samenwerkt met anderen. Wanneer je iets maakt, denk je meer vanuit de gebruiker dan vanuit de techniek: je voelt je uitgedaagd om het werk van een gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken. Je communiceert helder, vindt het leuk om je in een onderwerp vast te bijten, maar kunt ook snel schakelen als dat nodig is. 

  • Je hebt een diploma op hbo-niveau of hoger
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites 
  • Je beheerst HTML, CSS en JavaScript
  • Je hebt ervaring met CSS preprocessors, responsive design & optimalisatie
  • Kennis van C# en APS.NET is een pre
  • Kennis van SQL en databases (SQL Server) is een pre

Geboden wordt

Tweeëntwintig fijne collega’s waar je veel van kunt leren en waar je tijdens de vrijdagmiddagborrel mee kunt tafelvoetballen, gamen of gewoon wat kletsen. Je werkdagen zijn gevarieerd met opdrachtgevers uit allerlei sectoren: van overheid tot zorg en van mode tot horeca. De sfeer is informeel en je hebt veel ruimte om je eigen ideeën uit te werken. We zijn benieuwd naar jouw visie en geven je de vrijheid en verantwoordelijkheid om die vorm te geven.

Bedrijfsprofiel

Masc Software heeft al sinds 1994 ervaring met het bedenken, ontwikkelen, integreren en aanpassen van software. In dit proces geeft u zelf aan wat het budget, de wensen en de eisen hierbij zijn. Wij helpen u daarbij. Ook met het formuleren van uw behoeften. En zetten uw wensen en doelstellingen om naar de software die aan uw eisen voldoet. Masc Software heeft ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties, mobiele applicaties, desktopapplicaties, huisstijlautomatisering en overige applicaties.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Masc ICT ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Junior Webdeveloper bij Masc ICT.