ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior engineer telecom

Over de vacature

Functieomschrijving

Als junior Engineer ga je een trajact in waarin je wordt opgeleid naar een volwaardig engineer. Je krijgt de benodigde begeleiding en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen. Als junior engineer ben je verantwoordelijk voor het aansturen van opdrachten. Je gaat werken aan de aanleg van het VDSL netwerk. Je maakt hierbij gebruik van diverse applicaties waarmee je de verbindingen tot stand kunt laten komen. Je gaat ervoor zorgen dat er vanuit de centrales koppelingen worden gelegd naar de eindgebruiker. Tevens verzorg je de begeleiding van medewerkers in het veld door het controleren en uitzoeken van gegevens. Je komt te werken in een team en draagt verantwoording af aan een teamverantwoordelijke. Je komt terecht in een dynamische omgeving met veel nieuwe ontwikkeling op het gebied van Telecom/ICT.

Functie-eisen

Je dient te beschikken over een MTS/HTS opleiding. Bij voorkeur in de richting elektrotechniek, telecom of ICT. Je dient leergierig te zijn en je moet er voor openstaan om cursussen te volgen onder andere: Kanvas kabelwerk en Autocad. Je bent stressbestendig en bezit over goede communicatieve vaardigheden. Dit is een ideale functie voor starters op de arbeidsmarkt en kandidaten met ongeveer 1 tot 3 jaar werkervaring op de arbeidsmarkt. Het is een mooie doorgroeifunctie met toekomstperspectief.

Bedrijfsprofiel

Met meer dan 20 vestigingen in Nederland, is Technicum het grootste bureau in de techniek. Technicum Telecom & Energie, een apart label binnen Technicum, is gespecialiseerd in het detacheren van personeel op mbo en hbo niveau. De medewerkers van Technicum Telecom & Energie zijn vakspecialisten. Ze houden zich bezig met het ontwerpen, installeren en beheren van netwerken. Zowel in technisch als in administratief opzicht. Voor onze klant die zich bezig houdt met het ontwerpen en onderhouden van telecomnetwerken zijn we opzoek naar junior engineers

Aanbod

Bij Technicum verdien je een goed salaris. We hebben ook een prima reis- en onkostenregeling. Een opleidingstraject tot een volwaardig engineer! Heb je jezelf bewezen? Dan behoort een (vast) contract bij de opdrachtgever ook tot de mogelijkheden.