ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Junior functioneel beheerder

Over de vacature

Functieomschrijving

Heb jij een hart voor duurzame energie en zoek jij een uitdagende baan waarbij je aan de knoppen zit in een ICT gedreven consumentenbedrijf? Trekt het je om te werken een jonge, dynamische organisatie? Dan is dit echt een baan voor jou!

Wij zoeken een junior functioneel beheerder, die mee kan helpen om onze ICT applicaties, de kern van onze organisatie, optimaal te laten presteren en mee te optimaliseren. Met jouw drive ben je in staat om de complexe processen van ons energiebedrijf te laten draaien en te zorgen dat de juiste werkzaamheden op tijd en kwalitatief goed worden uitgevoerd. Je adviseert interne gebruikers over de mogelijkheden van de systemen. Je lost verstoringen op en je zoekt actief naar procesverbeteringen. Je zorgt dat die worden gerealiseerd, door ze zelf door te voeren of externe partijen te begeleiden. 

Functie-eisen

Je hebt een academisch denk- en werkniveau. Je bent opgeleid in een relevante richting, bijvoorbeeld Informatica. Je hebt aantoonbare affiniteit met ICT-processen, functionele softwareontwikkeling en –werkprocessen. Mogelijk heb je enige ervaring opgedaan met de complexere IT systemen die gebruikt worden voor grootschalige transactieverwerking. Met Excel en SQL ben je zeer goed bekend.

Je bent energiek, positief en enthousiast van nature. Je bent analytisch sterk, je kunt denken in grote lijnen, en bent daarnaast zeer resultaatgericht en hands-on. Je denkt in mogelijkheden, conventioneel en onconventioneel.

Je werkt goed zelfstandig, maar je haalt ook plezier uit samenwerking met anderen.  Je drukt je gemakkelijk mondeling en schriftelijk uit in het Nederlands. 

Natuurlijk ben je overtuigd van het belang van de transitie naar duurzame energie.

Bedrijfsprofiel

De Duurzame Energie Unie (Kortweg DE Unie) levert energie aan klanten verbonden aan lokale duurzame energiebedrijven. DE Unie heeft eigen leveringsvergunningen. Wij nemen energie af van bijvoorbeeld zonne- en windinstallaties en verzorgen alles wat er nodig is om dit mooie product bij lokale klanten te leveren. Dit gebeurt op coöperatieve wijze zodat de afnemer zelf grip heeft op zijn energieketen. We voeren een hele nieuwe propositie:

Wij geven invulling aan Power to the People en een boost aan lokale duurzame energie! En dit slaat aan: deze jonge, groeiende coöperatie heeft nu al meer dan 25 leden en een maandelijks groeiend klantenbestand. En grote ambities, wij willen fors gaan groeien.

De dagelijkse bedrijfsvoering van de coöperatie ligt bij een professioneel team in Amsterdam-Zuidoost. Wij zijn jong, dynamisch, ondernemend én groeiend. Daarom zoeken wij nieuw talent.