ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

KPN zoekt technische supportdesk medewerkers in Rotterdam

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Ben jij een expert in het leveren van goede service en maatwerk aan de klant? Haal jij voldoening uit het blij maken van ontevreden klanten? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en zoek je een flexibele baan voor 32-40 uur per week? Dan zoekt KPN jou!

  Wat ga je doen?

  KPN EEN in Rotterdam is op zoek naar oplosregisseurs. Als oplosregisseur ben jij het aanspreekpunt voor de klant en realiseert je klanttevredenheid en klantbehoud door complexe support. Na de training en opleiding ben jij in staat om 90% van de vragen en problemen zelfstandig om te lossen. Voor overige problemen werk je samen met Technisch Experts en de KPN Monteurs in het land.

  Als oplosregieeur breng je de klantvraag in beeld, analyseer je de verkregen informatie, los je (technische) knelpunten en klachten op en signaleer je verkoopkansen. Vragen die klanten hebben, gaan onder anderen over opzeggingen, factuur en technische storingen. Je vindt het dus leuk om klanten breed te woord te staan, om maatwerkservice te leveren en oplossingen te vinden. Jij kunt snel schakelen tussen verschillende systemen en kunt iedere klantvraag zorgvuldig beantwoorden. Daarnaast heb je affiniteit met techniek, aangezien jij zo nodig (technische) instructies aan de klant geeft.

  Voor deze functie is het belangrijk dat je per direct inzetbaar bent voor 32 tot 36 uur per week. Maar als je 40 uur wil werken, is dit ook mogelijk. De dienst is 7 dagen per week open van 07:00 uur tot 23:00 uur. Daarbij wordt een beschikbaarheid verwacht van minimaal twee avonden per week. Je rouleert je diensten met je collega's.

  Wat wij bieden:

  • Een mooi salaris van €12,05 bruto per uur;
  • Een functie voor 32 tot 40 uur;
  • Reiskostentegemoetkoming;
  • Inzetverwachting voor langere termijn;
  • Een werkplek met het mooiste uitzicht over Rotterdam.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
  • Minimaal 1,5 jaar ervaring in een callcenter;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je kunt klantbehoeften in kaart brengen en hiernaar handelen.

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer