ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Kom op 13 februari naar de open dag bij de Belastingdienst in Eindhoven

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  In samenwerking met de Belastingdienst organiseert YoungCapital een open dag voor de functie van fiscaal specialist op de klantenservice. Deze open dag is geheel vrijblijvend, zodat jij kan oriënteren of de functie en organisatie bij jou past. Ben je geïnteresseerd?! Meld je dan aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Wat ga je doen?

  Ben jij degene die altijd aangifte doet voor je vrienden en familie en raak jij niet in paniek als er een blauwe envelop op de mat valt? En wil jij je op communicatief of fiscaal vlak verder ontwikkelen? Dan is deze functie perfect voor jou! Ook als jij al de nodige ervaring hebt opgedaan op de klantenservice of een studie hebt afgerond in een relevante richting zal jij hier als fiscaal specialist de verdiepingsslag kunnen maken. Het belangrijkste is dat jij de juiste motivatie en inzet hebt om er een succes van te maken. 

  Het programmaYoungCapital en de Belastingdienst vinden het belangrijk om jou op deze dag een goed beeld te kunnen geven over de inhoud van de functie als fiscaal specialist en de Belastingdienst als organisatie. Om deze reden hebben we een programma opgesteld waarbij zowel een trainer, fiscaal specialist en een supervisor iets komen vertellen over deze onderwerpen. Vervolgens willen wij je alvast een beetje van de werksfeer laten proeven! Je krijgt een rondleiding over de afdelingen, waardoor hopelijk je plaatje compleet gemaakt wordt.

  Ben je na de open dag nog enthousiaster geworden? En sta je te springen om fiscaal specialist te worden? Dan kun je ons aan het eind van de open dag laten weten of je graag wilt solliciteren. Wij zullen dan de procedure toelichten en de vervolgstappen bespreken. 

  AanmeldenBen je enthousiast geworden? Meld je dan aan door op ‘solliciteer direct’ te klikken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Let op, je krijgt vanuit ons een officiële uitnodiging, zonder deze uitnodiging kan je niet deelnemen aan de open dag. 

  Zou je alvast wat meer willen weten over de functie als klantenservice medewerker? Dat kan! Klik hier voor meer informatie!

  Wat wij bieden:

  • Een mooi salaris van €13,61 bruto per uur tijdens de gehele opleiding. Ná de opleiding volgt een salaris van €14,82 bruto per uur;
  • Een baan van maandag t/m vrijdag - dus geen weekendwerk;
  • Een betaalde interne opleiding waardoor jij volledig voorbereid aan de slag kunt gaan (start 11 maart)
  • Een fijne werkomgeving met een informele sfeer;
  • Een uitdagende klantenservice functie bij een overheidsinstelling;
  • Een supermooie aanvulling op je CV!

  Wat wij vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4; of gelijkwaardig;
  • Een goede motivatie waarom jij fiscaal specialist op de klantenservice wilt worden;
  • Volledige beschikbaarheid gedurende de opleiding.

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Bekijk vacature of solliciteer