ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Linux/Unix Systeembeheerder

Over de vacature

Ben jij een specialist op open source gebied of aan de Unix/ Sun Solaris kant? Reageer dan nu op deze vacature bij Brunel!

Functieomschrijving

In deze rol beheer je Linux of Unix systemen voor diverse klanten in de regio Utrecht en Amsterdam. We hebben diverse klanten die volcontinu op zoek zijn naar Unix/Linux Beheerders, dit kan in een high traffic omgeving zijn maar ook bij een bank/verzekeraar of serviceprovider.

Functie-eisen

  • Minimaal 1-2 jaar Unix/Linux beheer-ervaring
  • Nagios/Cacti monitoring ervaring is een pre
  • Ervaring met scripting zoals bash, Perl of kornshell is een pre
  • Nauwgezet
  • Ondernemend

Wij bieden

Als Linux Systeembeheerder gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie bedraagt 3.200-4.200 bruto per maand. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Over de organisatie

Brunel is een organisatie waar veel gedaan wordt aan opleidingen, waarbij je dus veel kunt leren en verder kunt gaan in jouw vakgebied. We hebben veel klanten op open source gebied waar jij ervaring op kunt doen!


Solliciteer NU

Upload je CV (doc, pdf)