ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Logistiek Medewerker

Over de vacature

Functieomschrijving

Als logistiek medewerker is je belangrijkste taak het tijdig klaar zetten van alle materialen en artikelen die nodig zijn voor de projecten. Om dit voor elkaar te krijgen zorg je ervoor dat de nodige materialen op tijd worden besteld, zodat er altijd voorraad beschikbaar is. Je onderhoudt goed contact met de afdeling Inkoop en de werkvoorbereiding.

Daarnaast zorg je voor het ontvangen en verwerken van alle inkoopgoederen. Je controleert de goederen op juistheid en kwaliteit en registreert ze in het systeem. Je bewaakt de levertijden en  reserveert de goederen voor de projecten. Ook regel je het uitgeven van de goederen aan de technische medewerkers, verzend je uitgaande goederen en indien nodig bezorg je de goederen op locatie.

Verder verzorg je de administratieve afhandeling van de benodigde papieren. Je zorgt voor het ordelijk en overzichtelijk houden van de magazijnen en denkt actief mee over het efficiënter maken van het logistieke proces. 

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding. Daarnaast ben je ni het bezit van rijbewijs B en het is mooi meegenomen als je beschikt over een heftruckcertificaat. Je bent accuraat, enthousiast en je kunt zorgvuldig en zelfstandig werken. Affiniteit met audiovisuele technieken is een pré. Je bent woonachtig binnen een straal  van maximaal 25 kilometer van Breukelen.

 

Bedrijfsprofiel

Ruim 25 jaar voorziet AVEX bedrijven van audiovisuele oplossingen. Voor vele top 100 bedrijven wordt AVEX ingezet voor het compleet inrichten van kantoren, vergaderzalen, boardrooms, congreszalen en auditoria. Denk hierbij o.a. aan videoconferentie, digitale bewegwijzering en presentatiesystemen. Met ruim 170 medewerkers voorzien wij onze klanten van de beste oplossingen. Wij werken met gerenommeerde A-merken en zijn ook internationaal actief met vestigingen in Brussel en Londen. Kom werken in de wereld van AVEX. Een wereld vol mogelijkheden.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.