ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Maak als Junior .NET Ontwikkelaar jouw toolbox open en werk met AngularJS, SharePoint, Dynamics en Xamarin! bij Datamex Automatisering

Over de vacature

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Application Services werken Progress, SharePoint en .NET specialisten. In multidisciplinaire projectteams werken zij op basis van Scrum met sprints van 2 weken aan solide oplossingen. Denk hierbij aan een Intranet omgeving op basis van SharePoint, nieuwe ERP systemen, webapplicaties voor bijv. logistiek, inkoop of verkoop, maar ook Mobile Apps op basis van cross platform Xamarin.
Als .NET Ontwikkelaar kom je te werken op deze afdeling die momenteel uit zo’n 15 collega’s bestaat. Je werkt hierbij in (tijdelijke) projectteams die per project rouleren. In samenwerking met jouw SharePoint, Progress en (drie) .NET collega’s werk je bijv. aan (de uitbreiding van) een ERP systeem voor de staalbouw, een Mobile app op basis van Xamarin of een webapplicatie (onder andere gebouwd met AngularJS) voor de maakindustrie. Binnen de afdeling wordt gewerkt op basis van scrum met sprints van twee weken.
Binnen de functie ligt de nadruk op .NET ontwikkeling, maar afhankelijk van het project werk je met verschillende tools. Denk hierbij aan SharePoint, een platform vanuit Unit4, Isah of Microsoft Dynamics Navision. Kortom; een afwisselende en uitdagende functie.

Gevraagd wordt

 Je beschikt over een IT gerelateerde afgeronde HBO/WO opleiding;
 Je hebt minimaal 2 jaar professionele werkervaring met .NET ontwikkeling;
 Je heb kennis/ervaring met HTML, CSS en Javascript;
 Ervaring met AngularJS is een pre;
 Ervaring met Xamarin is een pre;
 Ervaring met Microsoft Dynamics Nav is een pre;
 Je bent communicatief vaardig;
 Je bent accuraat;
 Je bent creatief;
 Je denkt in oplossingen en bent proactief;
 Je spreekt/schrijft vloeiend Nederlands.

Geboden wordt

 Een marktconform salaris;
 8% vakantiegeld;
 25 vakantiedagen;
 Een jaarcontract, met uitzicht op vast;
 Laptop van de zaak;
 Diverse mogelijkheden voor trainingen en/of opmerkingen;
 Flexibele werktijden;
 Reiskostenvergoeding;
 Collectieve ziektekostenregeling;
 Gezamenlijke lunch en diverse teamactiviteiten.

Bedrijfsprofiel

Datamex Automatisering, meer dan 30 jaar geleden opgericht, is een stabiele, innovatieve IT dienstverlener uit Breda. Met klanten binnen het MKB hebben zij al veel bedrijven kunnen verblijden met een compleet ERP systeem, infrastructuur, webapplicatie of softwarelandschap. In de loop der jaren is Datamex uitgegroeid tot een bedrijf met 65 medewerkers.
Datamex heeft de sfeer van een familiebedrijf; professioneel, laagdrempelig en informeel. Denk hierbij aan mogelijkheden om diverse trainingen en opleidingen te volgen, om de zes weken een vrijdagmiddagborrel, in de zomermaanden een lekkere BBQ, gezamenlijke lunch, deelname aan bedrijfsruns zoals de Singelloop in Breda en ook het kijken van belangrijke etappes tijdens de Tour de France in de bedrijfskantine wordt niet overgeslagen.
Op dit moment zijn wij op zoek naar een Junior of Medior .NET Ontwikkelaar die het team kan gaan versterken. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Datamex Automatisering ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Maak als Junior .NET Ontwikkelaar jouw toolbox open en werk met AngularJS, SharePoint, Dynamics en Xamarin! bij Datamex Automatisering.