ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Maak de beste match als Recruiter bij YoungCapital IT Professionals in Hoofddorp

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin HR, marketing en commercie samen komen? Heb jij een neus voor het herkennen van talent en weet jij deze talenten aan ons te binden en te enthousiasmeren voor mooie uitdagingen binnen de snel veranderende wereld van IT? Dan kun je deze kans niet laten lopen! Vanuit het vernieuwde hoofdkantoor van YoungCapital Professionals in Hoofddorp bieden we jou de fantastische mogelijkheid om deze uitdaging aan te gaan! Ben jij klaar om talentvolle IT professionals te helpen met de volgende stap in hun carrière? Dan zoeken wij jou!

  Wat ga je doen?

  Als Recruiter bij YoungCapital Professionals in Hoofddorp ga jij dagelijks in gesprek met potentieel talent binnen de snel veranderende wereld van IT. IT Saai?! Zeker niet! Deze sector is het momenteel enorm in beweging en dat betekent dat onze opdrachtgevers jouw kennis en expertise goed kunnen gebruiken! 

  In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het binden en boeien van IT talent voor onze opdrachtgevers, variërend van mkb-bedrijven tot multinationals. Je gaat altijd voor de beste match! Daarnaast kun je al jouw creativiteit kwijt in de benadering van top kandidaten via online en offline kanalen.  Jouw goede netwerk skills zorgen ervoor dat jij een kring van talenten om je heen verzamelt! Door de samenwerkig met jouw collega's van accountmanagement ken je de wensen van onze opdrachtgevers als geen ander en weet de juiste verbindingen te leggen voor de juiste match. Je bent voor jouw collega's een echte sparringspartner als het gaat om recruitment! 

  Jouw uitdagingen in deze rol:

  • Het binden, boeien en enthousiasmeren van top kandidaten voor onze opdrachtgevers;
  • Het voeren van selectiegesprekken waarin je dagelijks op zoek gaat naar de personen achter de cv's;
  • Met jouw enthousiasme weet jij dagelijks op een creatieve manier kandidaten te benaderen via social media of beurzen;
  • Je fungeert als sparringspartner op het gebied van recruitment voor jouw collega's waaronder de accountmanagers & talentmanagers van jouw team!

  Wat wij bieden:

  • Een zeer goed fundament voor jouw professionele carrière;
  • Een zelfstandige functie binnen een professioneel en gezellig team;
  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket zoals reiskostenvergoeding, gunstige pensioenregeling, 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen en diverse incentive programma’s: van tripjes met al je collega's tot cadeaubonnen en afdelingsuitjes;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden om jezelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen via onze eigen YoungCapital University;
  • Werken met de leukste collega’s in een innovatieve werkomgeving met een overheerlijke lunch en binnenkort een eigen gym!

  Wat wij vragen:

  • Minimaal een hbo-diploma;
  • Je bent een echte doener en zit vol creativiteit;
  • Je krijgt er energie van om met korte harde deadlines te werken en kan je daarin flexibel opstellen;
  • Je bent assertief, je hebt lef en bent eager om altijd het beste eindresultaat neer te zetten, de BESTE MATCH!

  Wie zijn wij?!

  YoungCapital is onze playground, vol snelheid, adrenaline en uitdaging. Hier kunnen we onze energie kwijt. Wij helpen jongeren hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren.  Ga je bij ons aan de slag? Dan werk jij samen met collega’s van gemiddeld 28 jaar die eindeloze energie en een frisse kijk op de wereld hebben. Maar is het dan all work and no play? Zeker niet! Want plezier op het werk vinden we net zo belangrijk. Van leuke uitjes tot vrijmibo’s en ons eigen festival. Yes, we like to party. Vergeten we bijna je ontwikkeling. Want ook hier besteden we veel aandacht aan. Met trainingen via de YoungCapital University, bijvoorbeeld.

  Benieuwd waar YoungCapital nog meer voor staat? En waarom we als zevende op de lijst van Best Beoordeelde Werkgever 2018 staan? Bekijk dan www.youngcapital.nl/over-yc/werken-bij  

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Bekijk vacature of solliciteer