ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Maak mensen beter met Java!

Over de vacature

Functieomschrijving

Naast het feit dat hier zeer complexe en uitdagende Java development werkzaamheden liggen dient je werk ook een maatschappelijk doel. Dat merk je ook terug in de bevlogenheid bij je collega's. Die graag hun kennis delen met jou en weer van jou willen leren. 

Door de complexiteit van de applicaties wordt er veel van je gevraagd en door het werken met de nieuwste Java technieken blijf je ook helemaal up to date. Je wordt vanaf het technische ontwerp tot het ontwikkelen zelf verantwoordelijk. Er wordt gewerkt middels Agile methoden en naast webbased applicaties krijg je ook te maken met koppelingen naar mobile devices.

Functie-eisen

- Minimaal een afgeronde HBO of WO ICT gerelateerde opleiding (dit is een harde eis)
- Je hebt goede kennis van Java en hier veel ervaring mee
- Meerdere jaren ervaring als software ontwikkelaar
- Certificeringen zijn een pré
- Praktische en resultaatgerichte teamspeler
- Je bent creatief, toont initiatief en houdt van een uitdaging

ArbeidsvoorwaardenSollicitatieprocedure

Bedrijfsprofiel

Java maakt zieke mensen weer beter en gezond. Althans bij dit bedrijf wel. Het is een uitdagende werkgever voor elke Java ontwikkelaar die ook interesse heeft in de medische wereld en die graag bij wil dragen om mensen die ziek zijn weer beter te maken. 

Met een groot aantal medewerkers wordt er sterk ingezet in het leveren van kwalitatief goede producten die met name gezondheidsinstellingen helpen om efficiënter om te gaan met tijd, te plannen en ze veel doeltreffender te maken. Zo kan men aanzienlijk betere zorg leveren en zo help jij met jouw Java applicaties indirect veel mensen aan een goed herstel. Ze zijn als bedrijf heel succesvol en groeien nog altijd.

De cultuur die er heerst is professioneel. Er is een grote en deskundige development afdeling.