ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Magento Specialist

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Magento Specialist ben je voornamelijk bezig het ontwerpen, implementeren en door ontwikkelen van webshops. Als specialist weet je als geen ander de wensen en behoefte van de klant in kaart te brengen en deze te vertalen naar een innovatieve en verbluffende webshop. Daarnaast zal je als klankbord fungeren voor de klant. Je zal veelvuldig om de tafel zitten met diverse gesprekspartners van internationale en grote organisaties.

 

Het is belangrijk dat je altijd op de hoogte bent en blijft van de nieuwe techniek, implementatiewijze en concepten. Binnen de organisatie zal de komende periode veel geïnvesteerd worden om de beoogde doelstellingen te realiseren. Hierdoor zal je als Magento Specialist veelal intern de werkzaamheden verrichten. 

Functie-eisen

 

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (voorkeur richting ICT);
  • Aantoonbare ervaring met Magento;
  • Je beschikt over kennis en ervaring van API, PHP, CSS, HTML en Javascript;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Kan goed zelfstandig functioneren en neemt hierin je verantwoordelijkheid;

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde internationale speler op het gebied van promotiematerialen en vestigingen over de hele wereld. In Nederland werken er momenteel circa 50 enthousiaste medewerkers die dagelijks vol passie, inet en commitment aan de slag gaan. Voor het leveren van unieke en hoogstaande producten is men continu bezig met de laatste trends in de markt. Doordat alle divisies op één locatie aanwezig zijn, kan er snel op de laatste ontwikkelingen worden ingespeeld. Op deze manier blijft men één stap voor op de rest en worden de meest vooruitstrevende producten ontwikkeld.