ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Manager ICT Fudura

Over de vacature

Functieomschrijving

Binnen Fudura zit de afdeling ICT volop in een transitie van een traditioneel ICT-landschap naar een ICT-landschap in de cloud. Deze rationalisatieslag is de grootste uitdaging voor jou als Manager ICT. Bij deze rationalisatieslag hoort uiteraard het verder doorvoeren van werken via de Scrum-methodiek en het werken in DevOps-teams. Om dit tot een goed resultaat te brengen, spreekt het voor zich dat je hierop een heldere visie hebt en deze visie over weet te brengen naar zowel de medewerkers van de afdeling ICT, de business en het MT. Als manager weet je de verbinding te maken en draag je jouw brede visie uit. Je triggert én begeleidt je medewerkers naar de toekomst van Fudura ICT.

Functie-eisen

Als Manager ICT ben je bovenal communicatief sterk, een samenwerker en aanpakker. Situationeel leidinggeven is voor jou vanzelfsprekend en je werkt niet alleen voor de business, maar vooral samen met de business.

Je hebt een HBO- of WO-diploma in de richting van Bedrijfskundige Informatica of Bedrijfskunde en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol als Manager ICT. Je bent volledig op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van ICT en dan vooral cloud-oplossingen. Daarnaast heb je een brede visie op de toekomst van ICT en kan je deze vertalen naar Fudura. Onze ideale kandidaat heeft affiniteit met de energietransitie.

Bedrijfsprofiel

In de energiewereld neemt Fudura een bijzondere positie in. De unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van meetinformatie, energie infrastructuur en duurzame opwekking maakt het voor Fudura mogelijk zakelijke klanten een oplossing te bieden. Oplossingen die bijdragen aan een betaalbare, duurzame en betrouwbare energievoorziening en die in de ogen van de klant waarde toevoegt.

Fudura zit volop in de transitie naar een leverancier van data- en informatiediensten. Wij geloven in een toekomst waarin we efficiënt en eerlijk met energie omgaan. Samen realiseren wij rendabele oplossingen die eerlijke energie vanzelfsprekend maken voor iedereen. Om dit waar te maken zorgt de afdeling ICT voor no-nonsense oplossingen die impact hebben op onze toekomst.

De afdeling ICT bestaat uit 20 (zowel interne als externe) medewerkers en zal in het komende jaar verder groeien om al onze ambities waar te kunnen maken. De werkwijze van de afdeling bevindt zich in een overgang naar een DevOps-aanpak.

Aanbod

Naast een goed salaris, een 38-urige werkweek, vakantietoeslag en pensioenregeling, biedt Fudura haar medewerkers een extra budget van tussen de 5-15% van je salaris. Dit budget kan naar eigen inzicht in gezet worden voor het kopen van extra verlof, storting in je pensioen, het volgen van een opleiding of een eenmalige of structurele extra uitbetaling bij je salaris. Fudura investeert ook volop in de ontwikkeling van haar medewerkers. Zo biedt Fudura haar medewerkers een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarmee jij de koers van je carrière zelf in de hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden heeft Fudura veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Denk hierbij aan thuiswerk mogelijkheden, flexibele werktijden, moderne communicatie- en overlegvormen, etc.

De functie is ingedeeld in salarisklasse 17, met een maximum van € 5.979,- bruto, op basis van een 38-urige werkweek.

Contactinformatie

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.