ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Manager afdeling Systeembeheer bij LeaseWeb

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben jij een People manager? Ben jij technisch sterk onderlegd? En ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is PEAK-IT op zoek naar jou. Op het moment zijn wij op zoek naar een manager afdeling Systeembeheer Amsterdam. Het betreft een rol bij LeaseWeb, internationale IaaS-provider die 24×7 diensten draait.

Wat ga jij doen als Manager afdeling Systeembeheer bij LeaseWeb?

In de rol van Manager geef je leiding aan zeven collega’s en verleen je samen met hen de service op en het beheer van de interne systemen. Je bent in staat om het team met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen, naar een gezamenlijk hoger niveau te tillen. Het is de bedoeling om het team te inspireren en vanuit kennis en ervaring verbetervoorstellen in te brengen en gezamenlijk uit te rollen. Dit alles met als doel: goed beheerde systemen en happy eindgebruikers.

Het is belangrijk dat er prioriteiten worden gesteld die ook worden nageleefd. Als manager ben jij in staat om je visie over te brengen op de medewerkers. Omdat het om een internationale organisatie gaat kun jij je goed inleven in de verschillende culturen en kan jij je aanpassen aan de juiste wijze van communicatie per cultuur.

Jouw taken zullen o.a. bestaan uit het volgende:

 • De dagelijkse aansturing van het team, bestaande uit zeven collega’s;
 • Je bent in staat te fungeren als technisch adviseur voor het team (o.a op gebied van Microsoft Outlook, MySQL, Windows 2008 en 2012, Linux);
 • Je stelt de planning op en houdt deze bij voor de interne IT verbeter projecten;
 • Jij bent verantwoordelijk voor het inrichten en onderhouden van een grote verscheidenheid aan bedrijfskritische infrastructuur en applicaties, waaronder MS Exchange/ Active Directory, 3CX telefooncentrale, het bedrijfsnetwerk en vele andere applicaties;
 • Je gaat de procedures (compliant met ISO standaarden) op het gebied van interne IT opstellen en uitvoeren met als doel continue verbetering. het advies presenteer je aan het Management.

Wat biedt PEAK-IT?

Zoek jij een dynamische werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om het maximale uit jouw ICT carrière te halen? Wil je een werkgever die jou kansen biedt om door te groeien? Wij zetten altijd een stapje extra.

Wat bieden wij jou als Manager afdeling Systeembeheer Amsterdam?

 • Een marktconform salaris;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden waarbinnen je onbeperkt certificaten kunt behalen;
 • De mogelijkheid tot het krijgen van een leaseauto;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Ruime gelegenheid om met de nieuwste technologieën te kunnen werken.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring met het opstellen en definiëren van IT Services en Service Level Agreements voor de interne klant(en);
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

Bedrijfsprofiel

PEAK-IT is business partner op het gebied van IT-infrastructuur, support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij bieden onze klanten continuïteit en meer dan goede service. De mens is de cruciale factor op de ICT-afdeling. Wij investeren daarom in de ontwikkeling van onze professionals. Dit doen we door middel van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) en coaching, zodat we kunnen garanderen dat jij het beste uit jezelf haalt! Lees hier de 9 redenen om te kiezen voor PEAK-IT.

Over LeaseWeb:

Deze internationale organisatie heeft flexibiliteit, betrouwbaarheid en performance hoog in het vaandel staan. Als echte dienstverlenende organisatie is commitment en klantgerichtheid voor hen erg belangrijk. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit een groep jonge, enthousiaste professionals.