ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Manager voor KPN Customer Service gezocht in Enschede

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Als manager ben je dagelijks bezig om het beste uit je klantexperts te halen. Je kiest voor KPN als je impact wilt hebben en echt iets wil betekenen. Wij zoeken enthousiaste managers, die net als wij trots zijn op KPN en die ons gaan helpen om onze klanten en onszelf nog blijer te maken.

  Wat ga je doen?

  KPN wil het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland worden en de ontwikkelingen binnen Customer Service gaan snel. Onze klanten willen altijd en overal zorgeloos online zijn en optimaal gebruik kunnen maken van onze digitale mogelijkheden. Die ambitie willen we blijven waarmaken. De Klantexperts van KPN waar je verantwoordelijk voor bent, spelen hierin een centrale rol. Klantvragen willen we direct persoonlijk, telefonisch en via live-chat oplossen. Goede coaching en ondersteuning van Klantexperts is hiervoor van essentieel belang.

  Omdat klanten eenvoudige en repeterende vragen makkelijker zelf willen en kunnen oplossen, blijven de meer complexe(re) vragen over. Die klantvragen willen we direct persoonlijk, telefonisch en via live-chat, oplossen. Om dit te realiseren is goede coaching en ondersteuning van Klantexperts van essentieel belang.  Hierbij kunnen we de hulp van enthousiaste en inspirerende managers (jij dus!) goed gebruiken.

  Je bent in staat talent te herkennen, weet mensen te stimuleren en door coaching naar een hoger plan te tillen. Je hebt een duidelijke visie over hoe je dit gaat doen. Oftewel: jij weet hoe je een topteam neerzet dat samenwerkt en in staat is successen te behalen!

  Als manager sta je er niet alleen voor! Je werkt nauw samen met collega managers en collega’s van andere afdelingen binnen KPN.

  Wat wij bieden:

  • Een baan waarin jij leiding gaat geven aan een eigen team met enthousiaste klantexperts
  • Gedreven en enthousiaste collega managers die een hecht team vormen binnen de vestiging
  • Een laptop van de zaak en de mogelijkheid om thuis te werken
  • Voldoende mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling en groei. Wanneer je een half jaar hebt gewerkt, krijg je jaarlijks de beschikking over een opleidingsbudget van 1000 euro.
  • Een prettige omgeving om in te werken (kom gerust een kijkje nemen!)
  • Een stabiele werkgever die graag in je investeert en die zich aan je wil binden voor lange termijn
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten woon-werk verkeer conform CAO KPN.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring
  • Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig
  • Je bent bereid om ook in de avonduren en het weekend te werken

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer