ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Marketeer / communicatie medewerk(st)er

Over de vacature

Functieomschrijving

Reageren kan tot half december!!

Ben jij een creatieve marketeer en weet jij hoe je op originele wijze voordurend in de spotlight staat op kanalen zoals Linkedin? Weet jij een gestroomlijnde marketing- en communicatie-strategie te ontwikkelen om zo structureel leads te genereren? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wij zoeken namelijk een Marketeer die ons de weg kan wijzen in het digitale landschap — en onze onderneming met innovatieve campagnes en acties naar een nog hoger plan tilt. Dus, ben je een digital native met een vlotte pen, en heb je ervaring met marketing in ICT/Telecom? Dan is deze functie iets voor jou!

Je werkzaamheden bij ons

  • Het ontwikkelen en uitvoeren van een marketing- en communicatie-strategie
  • Het opzetten van (online) campagnes en marketingacties
  • Het opzetten van een gestroomlijnde lead-generatie machine
  • Het schrijven van relevante nieuwsartikelen en persberichten
  • Het schrijven van blog-content die (tele)communicatie behelst
  • Het schrijven van teksten voor magazines, brochures en bladen 
  • Het schrijven van social media updates en e-mailmarketing-campagnes
  • Het schrijven en ontwerpen van content voor de (landings)pagina’s van onze websites en Linkedin.
  • Onderhouden van offline (printed) media

Functie-eisen

Wat we verwachten

Dat je feilloos aanvoelt wat onze visie is — en deze in een zakelijke doch vlotte schrijfstijl onder woorden kunt brengen.
Wij hebben behoefte aan iemand die de kracht van onze oplossingen op overtuigende wijze communiceert, en onze prospects en klanten op een integere manier laat weten dat wij er zijn om hun zakelijk leven eenvoudiger te maken. 

Je schrijfwerk is onderdeel van een overkoepelende marketing- en communicatie-strategie, die je zelf — onder onze begeleiding — mag opzetten. Het doel van deze strategie is om kwalitatieve leads voor het sales-team te genereren. Je focus ligt vooral op verkoop-ondersteunende activiteiten, zoals opvallende marketingacties en gestroomlijnde (online) campagnes.

Bedrijfsprofiel

Waar je in terecht komt

Een werkomgeving waar op een vlotte, directe en respectvolle manier wordt gecommuniceerd. Wij houden erg van korte lijnen. Daarnaast hechten we waarde aan kwaliteit, wat terug komt in alles wat we doen.
De hoge eisen die we stellen aan onze oplossingen en communicatie — en de werkmethode die daar inherent aan is — staan een leuke werksfeer niet in de weg: er mag absoluut gelachen worden.

Natuurlijk is ook de fysieke omgeving belangrijk: in ons gloednieuwe pand aan de A50 in Sint-Oedenrode is het heerlijk licht en ruim, en word je voorzien van de apparatuur die nodig is om optimaal te presteren. Wij zijn tenslotte een technisch bedrijf.
Mede daarom vinden we het een pré dat je ervaring hebt in ICT en/of Telecom. Met deze kennis geloven we dat je de techniek achter onze oplossingen sneller eigen maakt en je beter kunt inleven in onze klanten en prospects. Daar ga je tenslotte je marketing-activiteiten op toespitsen.

Aquasitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Vergelijkbare vacatures