ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medewerker P&O (0,4-0,5 FTE)

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Medewerker P&O bent u verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van het personeelsbeleid. Vanuit een proactieve werkhouding en uitvoerende positie draagt u bij aan de optimalisatie van de dienstbaarheid van HR. U hebt daarnaast als taak het verwerken van de salarismutaties, het verzorgen van de aansluiting bij het pensioenfonds, in- en uit dienst meldingen, verzuimregistratie, bewaken van het verzuimbeleid in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter, registratie opleidingen en bent u aanspreekpunt bij het beantwoorden van operationele P&O vragen van medewerkers. Daarnaast bent u in deze functie verantwoordelijk voor overige administratieve P&O taken.

Functie-eisen

Om deze uitdagende functie juist in te kunnen vullen heeft u een HBO werk- of denkniveau binnen het HR vakgebied. Daarnaast hebt u een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie met een gedegen kennis van wet- en regelgeving op het gebied van P&O. U bent een generalist die gemakkelijk en goed kan schakelen tussen diverse werkzaamheden zonder de zorgvuldigheid te verliezen. Dienstbaar, zelfstandig, proactief en resultaatgericht zijn kenmerken welke nadrukkelijk op u van toepassing zijn. U bent analytisch ingesteld en bent ICT vaardig. Ervaring met AFAS is een pré. U bent goed in staat prioriteiten te stellen en doorgrond snel wat belangrijk is. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

SIBO BV, met haar hoofdkantoor in Veghel, is een snelgroeiende, gespecialiseerde groothandel in kunststofleidingsystemen, irrigatie, vijvertoebehoren, aquacultuur en zwembadproducten. Binnen de filosofie van onze organisatie staan dienstbaarheid, betrouwbaarheid, innovatief denken en prestatiegerichtheid centraal. Dagelijks zijn ruim 50 enthousiaste medewerkers actief om onze ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken.