ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medewerker Servicedesk

Over de vacature

Functieomschrijving

Je biedt 1e lijnsondersteuning aan de gebruikers van de ICT- en telefonie-infrastructuur. Daartoe verricht je taken op het terrein van incident- en configuratiebeheer. Voor diverse kleinere applicaties verzorg je ook het wijzigingsbeheer. Je adviseert de gebruikers van de infrastructuur en je faciliteert hen met een adequate werkplekconfiguratie. Voor het ondersteunen van deze werkzaamheden weet je op een goede manier het programma Topdesk te gebruiken.

Functie-eisen

Je beschikt over een technische (informatica) opleiding op ten minste MBO-niveau. Je bent bekend met de basis principes van ITIL. Daarnaast heb je ruime ervaring met Windows Server 2008 en 2012 en werkplekprogrammatuur als MS-Office 2007 of 2013 en Outlook 2000. Tevens ben je bekend met de mogelijkheden van Thin-clients, laptops en PDA's. Kennis van Citrix Metaframe en VMware is een pré. Ook ben je vertrouwd met de telefonie-infrastructuur en de mogelijkheden van GSM-apparatuur. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent assertief. Ook ben je klantgericht en tactvol in je communicatie. Het is van belang dat je goed zelfstandig kan werken en snel je weg leert te vinden binnen de gemeente.

Bedrijfsprofiel

Start People is de vaste partner voor de werving van kandidaten voor Gemeente Doetinchem De afdeling ICT van Gemeente Doetinchem voert naast haar eigen interne IT ook ICT uit voor 11 andere partijen oa, Gemeente Oude IJsselstreek, Doesburg, Aalten, Streekarchief, etc.

Aanbod