ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medewerker Tellerstanden

Over de vacature

Functieomschrijving

 

Jij bent
SERVICEGERICHT!

Jij zoekt
SUCCES!

Jij wordt
ONZE MEDEWERKER TELLERSTANDEN!

 

Jouw functie

Als Medewerker Tellerstanden ben je primair verantwoordelijk voor het het correct registreren van de tellerstanden van de geplaatste kantoorapparatuur in Nederland en België. Hiervooronderhoud je meerdere keren per jaar telefonisch contact met onze klanten. Daarnaast verricht je ondersteunende taken voor de afdeling Sales Support & Contracting.

Deze functie is in eerste instantie op projectbasis van 2 maanden met mogelijke uitloop of doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

Als geschikte kandidaat:

  • Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Heb je een prettige telefoonstem;
  • Heb je een service- en klantgerichte houding;
  • Ben jij betrokken, proactief en flexibel;
  • Uitstekende kennis van Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

 

Wij geven je de ruimte

Bij Itec liggen de uitdagingen voor het grijpen! De informele sfeer biedt je de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Logisch hierbij is dat je begeleid en ondersteunt wordt door de organisatie. Wij bieden je volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Voor meer informatie

Bedrijfsprofiel

Voor een resultaatgerichte organisatie als Itec is het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talentvolle medewerkers erg belangrijk. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die unieke kwaliteiten combineren met de drive om zich te ontwikkelen.

Uiteraard bieden wij onze medewerkers daarbij de kans om te groeien.

 

Kiezen voor Itec betekent kiezen voor een uitdagende werkomgeving en voor gepassioneerde collega’s. Wil jij jezelf ontwikkelen bij een organisatie die innovatie, persoonlijke groei belangrijk vindt en trekt een dynamische setting je aan? Ontdek jouw kansen bij Itec. Voor meer informatie, bezoek onze website: www.werkenbijitec.nl.Vergelijkbare vacatures