ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medewerker goederenontvangst gezocht voor Hanos in Apeldoorn

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Voor het magazijn van de winkel van de Hanos zijn wij per direct op zoek naar een fulltime medewerker goederenontvangst. Hou jij niet van stilzitten en sta jij te popelen om bij Hanos aan de slag te gaan? Kan jij secuur werken? Dan drink ik graag een kopje koffie met je!

  Wat ga je doen?

  Als medewerker goederenontvangst ben je het begin van het logistieke proces. Als de binnenkomende goederen niet goed afgehandelt worden dan kunnen de orderpickers geen producten verzamelen en loopt het proces spaak. 

  Hoe ziet zo'n dag als medewerker goederenontvangst er nou eigenlijk uit?Je begint de dag, uiteraard, met een lekker kopje koffie. Samen met je collega's bespreek je wat er die dag gebeuren moet. Je verwelkomt de vrachtwagenchauffeur die de goederen komt afleveren, je helpt hem met het uitladen van de vrachtwagen. Met je scanner boek je alle goederen in en controleer je de zending op juistheid. Als dit gecontroleerd is zet je de producten in het juiste wegzetvak en is het klaar om op de juiste locatie gezet te worden.

  Let op: het is een fysiek zware functie. Het is dus belangrijk dat je fysiek zwaar werk lichamelijk aan kan!

  Werkdagen en -tijdenBij Hanos werk je als medewerker goederenontvangst een dagdienst. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en de diensten zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur. Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week.

  Wie ben jij?Het is erg belangrijk dat je je verantwoordelijkheid kunt nemen voor de goederen die binnenkomen. Jij bent bij voorkeur iemand met ervaring in het magazijn. Ook is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken. Daarnaast hecht Hanos veel waarde aan betrokkenheid en een goede werkhouding. Wanneer jij laat zien dat jij het in je hebt, zijn er mogelijkheden om door te groeien. Zo kun je bijvoorbeeld een reachtruckcertificaat halen of doorgroeien naar andere functies!

  Wat wij bieden:

  • Jouw loon wordt bepaald op basis van je werkervaring;
  • Een baan met doorgroeimogelijkheden;
  • Je krijgt een baan bij de bekendste horecagroothandel van Nederland;
  • Een leuke baan waar plezier en hard werken hand in hand gaan;
  • Een fulltime baan voor 40 uur in de week.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4; het liefst richting de logistiek;
  • Ervaring als magazijnmedewerker is een pré;
  • Jij bent een betrokken, flexibele medewerker die fulltime wil werken;
  • Je iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel en die niet vies is van fysiek werk.

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer