ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Accountmanager ICT bij Advisor ICT Solutions

Over de vacature

Functieomschrijving

Jij adviseert bedrijven in bij de aanschaf van ICT oplossingen. De focus is gericht op de acquisitie van nieuwe opdrachten, daarnaast ben je verantwoordelijk voor groei van de, aan jou gekoppelde, klanten. De ondersteuning van jouw werkzaamheden wordt uitgevoerd vanaf ons hoofdkantoor in Mijdrecht. De Verkoop Binnendienst assisteert jou bij het maken van offertes, het inleggen van opdrachten bij KPN en de bewaking van opdrachten. Daarnaast wordt er met gerichte marketingacties gewerkt aan het genereren van verkoopleads.

Gevraagd wordt

 • Verkoopervaring bij het verkopen van IT oplossingen, bij voorkeur IaaS, SaaS en Hosted Desktop oplossingen;
 • Pré is ervaring in verkoop van Hosted Telefonie oplossingen, bij voorkeur KPNéén en/of RoutIT;
 • Affiniteit met datacom/telecom is een pré;
 • Proactief, zelfstandig en oplossingsgericht;
 • Je bent een hunter die zich vastbijt in verkooptrajecten;
 • Creatief in het zoeken naar verkoopkansen;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Woonachtig in jouw werkgebied.

Geboden wordt

Advisor biedt de faciliteiten om een carrière pad te kiezen dat past bij je talenten en ambities. Wij bieden een inspirerende werkomgeving met collega’s die net zo gedreven zijn als jij. Je werkt aan uitdagende vraagstukken binnen een veelzijdige klantenkring.

 • Goed salaris, goede provisieregeling en uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Goede pensioenregeling
 • Opleidings- en doorgroei mogelijkheden

Bedrijfsprofiel

Persoonlijk, servicegericht, nieuwsgierig en ervaren in het omzetten van branche- en ICT-kennis in concrete oplossingen voor klanten. Dat kenmerkt onze 57 professionals die dagelijks werken aan het succes van Advisor ICT Solutions. In een open en informele werksfeer waar samenwerken voorop staat en ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Advisor behoort landelijk tot de grootste Platina Business Partners van KPN op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, data verbindingen en geïntegreerde communicatie. Wij adviseren klanten op het gebied van deze oplossingen en zorgen dat deze succesvol in bedrijf gaan en continu operationeel blijven.

Daarnaast bieden wij onze klanten infrastructuur- en werkplekdiensten aan. Samen met onze partners Cisco, Microsoft, VMware, Citrix, HP en Uniserver werken wij dagelijks aan de realisatie van on-premise, hybride of cloud gebaseerde ICT oplossingen. Vanuit ons Network Operating Center in Mijdrecht bieden wij 24/7 monitoring en bewaking aan van de diensten die wij leveren. De dienstverlening van Advisor sluit optimaal aan bij MKB klanten met tijd kritische processen en/of een omgeving met vestigingen en telewerkers. Specifiek voor de sierteelt- en binnenvaartbranche heeft Advisor een geïntegreerd bedrijfssoftware pakket ontwikkeld. In alle activiteiten streven wij ernaar een dominante en toonaangevende positie in te nemen in de markten die wij bedienen.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Advisor ICT Solutions ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Accountmanager ICT bij Advisor ICT Solutions.