ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Allround IT-engineer bij Stichting RINIS

Over de vacature

Functieomschrijving

Stichting RINIS is een groeiende organisatie en biedt jou als ambitieus ICT’er een uitdagende baan. Bij ons kun je jezelf verder ontwikkelen in een professioneel team van ontwikkelaars, implementatie en beheerders. Je bent medeverantwoordelijk voor het goed functioneren en uitbreiden van onze systemen. Je krijgt veel ruimte voor het uitdragen van nieuwe ideeën en initiatieven. Je weet van aanpakken, bent collegiaal en vindt het leuk om dingen uit te zoeken.

Gevraagd wordt

Wij zijn op zoek naar iemand met:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Kennis van Linux, bij voorkeur RedHat/CentOS;
 • Kennis van een of meer scripting-talen zoals BASH, PERL
 • Ervaring met provisioning utilities zoals Ansible
 • Ervaring met werken in gevirtualiseerde omgevingen (bij voorkeur OpenNebula/KVM)
 • Ervaring met OTAP-concepten
 • Kennis van XML (pre)
 • Ervaring met webservices (Apache, Tomcat)
 • Ervaring met databases en SQL
 • Ervaring met uitvoeren van testactiviteiten
 • Een gestructureerde werkhouding en een flexibele, servicegerichte instelling. 

Ervaring met ontwikkelmethodieken en kennis van netwerken, berichtendiensten en softwareengineering zijn een pre.

Geboden wordt

Wij bieden je een zelfstandige en afwisselende functie met een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring in een medior of senior functie tussen € 3.645 en maximaal € 5.416 per maand voor een 38-urige werkweek. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, bonus en pensioenvoorziening (ABP). Het is bij ons mogelijk om parttime te werken met een minimum van 32 uur. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting van de activiteiten bestaat de mogelijkheid voor een vervolgcontract of een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsprofiel

Stichting RINIS is een ICT-uitvoeringsorganisatie op het gebied van gegevensuitwisseling en staat middenin de ontwikkelingen rondom de elektronische overheid. Stichting RINIS werkt zowel nationaal als internationaal voor 13 'deelnemers' waaronder de Belastingdienst, UWV, de SVB, het CBS en DUO. De standplaats is Amstelveen. Werkzaamheden kunnen bestaan uit het ontwikkelen, configureren van gegevensuitwisselingen, zorgdragen voor de ‘technische communicatie’ met de deelnemers, operationeel beheer van de infrastructuur en de cloudomgeving, en bijdragen leveren aan de interne applicaties, architectuur en processen.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Stichting RINIS ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Allround IT-engineer bij Stichting RINIS .