ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Applicatie Beheerder bij PossibilIT

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever PossibilIT zijn wij per direct op zoek naar een starter met een passie voor ICT en een messcherp analytisch vermogen. De organisatie PossibilIT is een vooruitstrevende organisatie in Utrecht die uitgeverijen van tijdschriften en dagbladen bedient op het gebied van contractmanagement, advertentieverkoop, abonnementverwerking en orderbehandeling. Hierbij staan verschillende applicaties centraal die wij zelf ontwikkelen. Belangrijke klanten van ons zijn VNU Vacature Media, RTL en Panasonic. De functie Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het technische en functionele beheer van onze applicaties. Je werkt en communiceert met verschillende functionarissen bij de klant en vervult een brugfunctie tussen business en techniek. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het incident- en probleemmanagement van de applicaties. Vanuit de organisatie wordt je intensief opgeleid, om stap voor stap steeds meer technische problemen zelf te kunnen oplossen.

Gevraagd wordt

  • HBO niveau, bij voorkeur met achtergrond Informatica of Technische Bedrijfskunde;
  • Ervaring in en/of affiniteit met ICT (bijv. ERP, CRM-pakketten);
  • Ervaring met SQL, bij voorkeur beheersing van 1 of meerdere programmeertalen;
  • Communicatief vaardig, overtuigend;
  • Analytisch vermogen;
  • Initiatiefrijk;
  • Klant- en service gericht;
  • Overzicht op bedrijfsprocessen;
  • Hands-on type, ‘slimme doener’.

Geboden wordt

Wij bieden een uitdagende functie in een omgeving waar veel gebeurt. De positie laat een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid toe. Jouw inzichten en ideeën als applicatiebeheerder zullen bijdragen aan de groei die wij  voor ogen hebben.

Bedrijfsprofiel

In ons veertienjarig bestaan hebben wij ons gemanifesteerd als dé softwarespecialist voor organisaties die opereren binnen of de slag willen maken naar de subscription economy.

Eén van onze belangrijkste producten is een door ons ontwikkeld middleware systeem die de communicatie verzorgt tussen back- en frontend systemen. Dit systeem bedient klanten als RTL, Kamernet & Trustpilot. Voor dezelfde doelgroep hebben wij ook een payment interface ontwikkeld die de communicatie tussen Payment Service Providers en de financiële backend verzorgt. Systemen waarmee we onze software koppelen zijn onder andere Salesforce.com, Zuora en Microsoft Dynamics CRM.

Een ander belangrijk product is een door ons ontwikkelde addon voor Microsoft Dynamics CRM die het mogelijk maakt om je abonnementen en verschillende titels te beheren in CRM. Met deze addon, Subscription Management for CRM (SuM), kunnen organisaties hun CRM omgeving ook inzetten voor de verkoop van bijvoorbeeld magazines of tijdschriften in een abonnementsmodel.

Onze overige activiteiten variëren van het automatiseren van uitgeefprocessen en het faciliteren van een web-based advertentieverkoopsysteem (adDEPOT) tot het ontwikkelen van CRM oplossingen voor het Controlled Circulation proces. Ook Redactionele Workflow, Business Intelligence, Detachering, Datawarehousing en nog meer IT gerelateerde diensten behoren tot de portfolio van PossibilIT.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? PossibilIT ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Applicatie Beheerder bij PossibilIT.