ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Business Intelligence Consultant bij ProAnalytics BV

Over de vacature

Functieomschrijving

Als consultant heb je een afwisselende baan waarin je zowel bij ons op kantoor in Zeist als bij aansprekende opdrachtgevers op locatie werkzaam bent. Jij helpt opdrachtgevers om resultaten te boeken door slimme inzichten te geven in hun belangrijkste vraagstukken. Dit doe je door hen in het gehele proces bij te staan met begeleiding, advies en technische implementatie.

Gevraagd wordt

- Minimaal 2 jaar BI ervaring
- Communicatief vaardig 
- Pro-actief
- Resultaatgericht
- HBO/WO werk- en denkniveau
- Ervaring met rapportagetools zoals Power BI, SSRS, Tableau of QlikView/Qlik Sense
- Ervaring met het schrijven van queries in SQL
- Kennis van business intelligence concepten zoals data warehouse, ETL en databases

Geboden wordt

Wij bieden een leuke en afwisselende functie bij een jong, dynamisch en informeel bedrijf. Door onze snelle groei zijn er mogelijkheden genoeg om bij te dragen aan het verder uitbouwen van de organisatie. Daarnaast werken wij met de nieuwste technologie en faciliteren wij de certificering die je de kans geeft om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Vanzelfsprekend bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een lease-auto. 

Bedrijfsprofiel

ProAnalytics is een jonge en dynamische organisatie van ervaren en gepassioneerde mensen. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van beslissingsprocessen binnen organisaties door middel van het effectief inzetten van data. Wegens succes willen wij ons team verder uitbreiden.

Wij geloven dat bedrijven alleen de juiste beslissingen kunnen nemen wanneer zij inzicht hebben in hun data. Daarom transformeren wij data naar toegankelijke, begrijpelijke en relevante inzichten die waarde toevoegen aan organisaties. Dit doen wij door complete oplossingen op het gebied van Cloud BI, dashboarding, analytics en advies te bieden.

Het team van ProAnalytics werkt binnen een groot netwerk van leuke en veelzijdige klanten. Door onze inzet kunnen organisaties inzicht krijgen in, soms op het oog, complexe materie. Met onze pragmatische aanpak leveren wij altijd relevante en heldere (soms ook verrassende) inzichten uit data. Het volledig voorzien in de behoefte van de klant staat altijd voorop. Hierbij maken we gebruik van de meest innovatieve BI tools die tot leven komen binnen ons zelfontwikkelde platform.

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je altijd van toegevoegde waarde kan zijn en jij het verschil kan maken? Een bedrijf dat je helpt om je netwerk te verbreden, je uitdagende projecten aanbiedt en je persoonlijke ontwikkeling altijd in acht neemt? Dan pas je perfect bij ProAnalytics!

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? ProAnalytics BV ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Business Intelligence Consultant bij ProAnalytics BV.