ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior C# Developer bij Specialist Retail Systems B.V.

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor ons next generation kassa systeem (storePos) zijn wij op zoek naar een ervaren C# programmeur. Het kassa systeem zal helemaal opnieuw ontworpen en ontwikkeld worden. We werken in een hecht team met onderlinge peer-reviews en coaching van zeer ervaren seniors, die je écht helpen om beter te programmeren. Voelbare impact bij toonaangevende klanten. Een bedrijf met baanbrekende projecten, maar waar je mening wel meetelt. Samen met onze senior developer ga je aan de slag met deze uitdagende klus. Daarnaast liggen er ook nog uitdagingen op het gebied van ontwikkelen van een aantal nieuwe app’s.

Gevraagd wordt

– HBO werk- en denkniveau;
– Een zeer proactieve en oplossingsgerichte instelling;
– Ruime ervaring met C# en SQL, wellicht in combinatie met andere talen;
– Pre: ervaring met Xamarin of vergelijkbaar;
– Ervaring met Agile / Scrum;
– Hoge mate van zelfstandigheid en collegialiteit

Geboden wordt

– Een aantrekkelijk salaris;
– Pensioenregeling;
– 25 vakantiedagen;
– Reiskostenvergoeding;
– Doorgroeimogelijkheden;
– Informele werksfeer met leuke collega’s;
– Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden.

Bedrijfsprofiel

Automatisering is onmisbaar voor moderne retailers om effectief voorraden, verkopen en klantgegevens te managen. Hierdoor krijgt men de beschikking over heldere rapportages en kan men onder andere inkopen, afprijzen, budgetteren en herverdelen op basis van harde cijfers in plaats van enkel op gevoel. Zo’n dertig jaar geleden vormde zich het bedrijf SRS uit de Coltex Retail Group (i.e. Forecast, Vet, DiDi, e.a.). Inmiddels is SRS uitgegroeid tot een gerespecteerde automatiseerder voor de kleine boetiekjes tot aan de multinationale winkelketens. In de loop van tijd is een specialisme ontstaan voor integrale oplossingen tussen stenen winkels en webwinkels in de mode, schoenen, lingerie en sport retail. Inmiddels beschikken de meeste klanten van SRS over de derde generatie retail software, genaamd StoreInfo. Deze biedt een unieke toegevoegde waarde, waarmee SRS momenteel voorloper is in de markt. De software is een volwaardige webapplicatie en daardoor bereikbaar via de internet browser. Dit biedt niet alleen een enorme stap in de mobiliteit en controle voor de retailer, maar ook voor SRS biedt dit efficiency in het kader van het onderhoud van de software en de hosting van het serverpark. Sinds de lancering van StoreInfo in 2005 blijft SRS ieder jaar groeien in aantal gebruikers.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Specialist Retail Systems B.V. ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior C# Developer bij Specialist Retail Systems B.V..