ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Front-end Developer bij Factif

Over de vacature

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van websites en webapplicaties voor onze klanten. Daarnaast ontwikkel je bestaande modules en werk je aan de verbetering hiervan. Factif maakt gebruik van een in-house ontwikkeld content management syteem, waarin ook altijd ruimte is voor verbetering. Je bent deels verantwoordelijk voor de doorontwikkeling hiervan.

Gevraagd wordt

We verwachten van jou een proactieve aanpak en geen 9 tot 5 mentaliteit. Kwaliteit, efficiency en communicatie zijn belangrijke pijlers voor jou in je werk. Gezien de compactheid van de organisatie, krijg je genoeg ruimte om je bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van systemen en applicaties. Wij verwachten dan ook dat je deze ruimte goed benut. Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt opereren. Daarnaast vind je het leuk en interessant om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied en combineer je dit met je dagelijkse werkzaamheden.

Verder heb je:

• Ruime kennis van en ervaring met HTML5
• Ruime kennis van en ervaring met CSS3
• Affiniteit met HTML semantiek
• Affiniteit met zoekmachinegeoptimaliseerde HTML
• Ervaring met jQuery/Javascript is een grote pré
• Ervaring met PHP is een pré
• Ervaring met MySQL is een pré
• HBO werk- en denkniveau

Geboden wordt

Factif is een klein bedrijf met een grote diversiteit in opdrachten en klanten. De focus ligt op de ontwikkeling van “Succesvolle websites” voor klanten, waardoor je te maken krijgt met zowel de technische als commerciële aspecten van het internet. Factif is nog vol in ontwikkeling en jij kan hier een belangrijke bijdrage in leveren. Factif biedt je een marktconform salaris en een 1-jarig contract, dat bij wederzijdse tevredenheid wordt verlengd voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsprofiel

Factif is een klein bedrijf met een grote diversiteit in opdrachten en klanten. De focus ligt op de ontwikkeling van ""Succesvolle websites"" voor klanten, waardoor je te maken krijgt met zowel de technische als commerciële aspecten van het internet. Factif is volop in ontwikkeling en jij kan hier een belangrijke bijdrage in leveren.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geinteresseerd in bovenstaand profiel? Factif ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van php developer.