ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Front-end developer bij QNH

Over de vacature

Functieomschrijving

QNH Consulting zoekt voor haar vestigingen in Amsterdam, Maastricht en Eindhoven per direct een Frontend Developer. Wil jij werken aan aansprekende projecten bij één van onze klanten? Ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van frontend development? En ben jij in staat kwaliteit te leveren in een dynamische omgeving? Solliciteer dan direct bij QNH Consulting naar de functie van Frontend Developer.

Gevraagd wordt

QNH Consulting zoekt een Frontend Developer met:

- een relevante afgeronde HBO of Universitaire opleiding;
- minimaal 2-3 jaar ervaring als Frontend Developer;
- kennis en ervaring met HTML5, CSS, LESS, Bootstrap, Javascript en AngularJS;
- kennis en ervaring met frontend workflow- en buildtools zoals Grunt, Gulp, Yeoman;
- kennis en ervaring met Webstorm / Eclipse
- kennis en ervaring met agile ontwikkelmethodieken, zoals Scrum;
- kennis en ervaring Webshop implementaties (pre)
- kennis en ervaring met UI / UX design (pre)
- sterke analytische- en communicatieve vaardigheden;
- goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Geboden wordt

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van collega's. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je alle kansen krijgt om te groeien. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk binnen QNH en investeren hier dan ook graag in.

Bedrijfsprofiel

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, waarbij we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We verbinden mensen, processen en IT. Onze dienstverlening richt zich op de optimalisatie van informatievoorziening, onderliggende IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken, op platformen die klaar zijn voor de toekomst. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om te innoveren door het IT landschap te rationaliseren.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? QNH ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Front-end developer bij QNH.