ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Identity & Access Management Consultant bij IonIT

Over de vacature

Functieomschrijving

Wij realiseren en beheren Identity & Access Management, Cloud Enablement en Enterprise Mobility voorzieningen voor onze nationale en internationale klanten. We zijn onze expert service organisatie aan het uitbreiden en zoeken naar een nieuwe collega om ons te ondersteunen in de uitvoering van projecten/ implementaties. Binnen ons team werken we met verschillende rollen zoals een solution architect, consultants en product specialisten. Samen met hen implementeer je Identity & Access Management oplossingen gebaseerd op Microsoft FIM, ADFS, DirSync, Azure platform: Active Directory, Rights Management, Multi-Factor Authentication en aanvullende technologieën zoals Centrify voor integratie en Cloud providers. Je voert technische en organisatorische complexe opdrachten uit bij verschillende organisaties.

Gevraagd wordt

Je draait je hand niet om voor een stukje techniek en herkent jezelf in een aantal van de onderstaande zaken en kwalificaties:

 • Enthousiaste collega, passie om nieuwe technieken te onderzoeken en eigen te maken;
 • Ambitie om door te groeien naar expert level;
 • Afgeronde relevante Informatica opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van implementatie van Microsoft producten zoals Active Directory, SQL en andere IT bedrijfsapplicatie applicaties;
 • Ervaring met Powershell, .NET, C# is een pre;
 • Ervaring met IAM producten zoals MS FIM, NetIQ, Sailpoint, BetaSystems, Centrify, CA is een pre.

Geboden wordt

 • De mogelijkheid om samen te werken met experts en enthousiaste collega’s;
 • IonIT heeft een open en no-nonsense cultuur waar je je kennis en ervaring verder kunt uitbreiden;
 • Plaats- en tijd onafhankelijk werken ten behoeve van een goede werk/ privé balans;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief premievrij pensioen en winstdeling;
 • Je werkt in een dynamische omgeving in een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jouw werkzaamheden zelfstandig uit te voeren;
 • Alle kans om jezelf te ontplooien en het volgen van opleidingen . De eerste zes maanden wordt je intensief persoonlijk begeleid door vakgenoten;
 • De intentie voor een vast dienstverband.

Bedrijfsprofiel

We zijn een team van deskundigen met zeer specialistische kennis van Identity & Access Management, Cloud en Enterprise Mobility Management en wat daar bij komt kijken zoals infrastructuren. We hebben inzicht in hoe identeits- en toegangsbeheer veel van de hedendaagse uitdagingen kan aanpakken.

We leveren technologie onafhankelijke dienstverlening om uw gebruikers- en toegangsbeheer voor het datacenter en/of de cloud naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we via consultancy, projecten en managed service. Daarnaast leveren we ook support op uw IT omgeving en zorgen we voor meer interne kennis door het bieden van trainingen.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? IonIT ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Identity & Access Management Consultant bij IonIT.