ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Java Backend Developer Amsterdam Cloud MOOIE BAAN TOT 3.500

Over de vacature

Functieomschrijving

Minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting ICT of Informatica. Minimaal 3 jaar werkervaring in C++ Goede communicatieve vaardigheden. Je kunt de vaktechnische taal communiceren met diverse collega'sHet is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam en Naarden.Het is van belang dat je goed Nederlands en Engels spreekt. 

Functie-eisen

Een teamplayer die verantwoordelijkheid voelt en draagt om het product optimaal op te leveren. Je bent stressbestendig en oplossingsgericht. Je denkt pro-actief mee om het product te verbeteren. 

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.500 tot Euro 3.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Medior Java Backend Developer Amsterdam Cloud ga je het volgende doen: Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een C++ Developer voor de ontwikkeling van een van onze producten. Als C++ Product Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze producten samen met het team. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het product in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid. Ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van software, gebruikersinterfaces en/of andere toepassingen in C++. Vertalen van wensen van gebruikers en opdrachtgevers in bruikbare C++ oplossingen.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.We make it possible to view your cameras, store footage and receive push notifications, triggered by smart video detection events. This all happens in the cloud. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. The ambition for our company is to expand our camera-focused cloud into a true “cloud of things”. Making the internet of things a reality and creating the strongest, most advanced and reliable “cloud of things” platform within the next few years. We do this with the vision that humankind has been given scarce resources and believe that (our) technology can overcome this and will provide people a way to keep their world close by, clear and safe.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Medior Java Backend Developer, die past in deze rol.