ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Java Developer, back-end bij Xelion

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Java-developer ga je aan de slag in een team van topprogrammeurs. Geen uitdaging is jou te veel. Problemen met performance en schaalbaarheid los je in een handomdraai op. Je weet het beste uit jezelf te halen – jij zorgt ervoor dat de hoogwaardige software kwalitatief goed blijft. Zo help je ons beter én groter te maken.

Gevraagd wordt

● Een afgeronde universitaire opleiding of vergelijkbaar niveau 
● Een passie voor het ontwikkelen van software
● Ervaring met en het ontwikkelen van Java
● Een innovatieve mindset
● De bereidheid om topprestaties af te leveren

Geboden wordt

Bij Xelion kun je ervan uitgaan dat je goed zit. Vanuit het kantoor in Delft werk je met een eigen team van ontwikkelaars en productmanagers, allemaal toppers in hun vak.

Wat je kunt verwachten:

● Alle soft- en hardware die je nodig hebt.
● Flexibele werktijden
● Passende arbeidsvoorwaarden
● Een hecht team met inspirerende collega’s
● Inspraak in het beleid

Bedrijfsprofiel

Zeg je Xelion, dan zeg je zakelijke telefonie in de cloud. Xelion is marktleider in de opkomende wereld van VoIP waar inmiddels ook chat en sms onder valt. Binnen het bedrijf is de drang naar innovatie groot, we zijn niet voor niets groeiende. We zoeken mensen die de beste willen zijn – binnen hun vakgebied en daarbuiten. Toonaangevend? Dat zeker. 

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Xelion ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Java Developer, back-end bij Xelion.