ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Java Developer bij QNH Consulting

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Java Developer bij QNH ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van hoogwaardige software voor onze klanten. Je bent in staat om frontoffice- met backoffice- toepassingen te koppelen en te integreren. Gebruikmakend van standaarden en richtlijnen adviseer je onze klanten. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor technische vraagstukken. Als Java Developer werk je zowel in detachering, consulting als in projecten.

Gevraagd wordt

•Een afgeronde opleiding (minimaal HBO niveau) in de IT
•Ruime ervaring met minimaal Java 7, Java 8 is een pre
•Ervaring met het Spring framework, minimaal Spring Core, overige modules is een pre (Boot, Integration)
•Comfortabel met UNIX / Linux. Kennis van Shell scripting is een pre
•Ervaring met het werken in SCRUM projecten
•Bereid om in een DevOps omgeving te werken
•Niet vies van het schrijven en onderhouden van unit & integration tests
•Gebruik van de gebruikelijke tools en IDEs is een tweede natuur (Eclipse, IntelliJ, Jenkins, Git, Subversion)
•Ervaring met relationele databases
•Ervaring met HTML5 technologieën
•Sterke analytische- en communicatieve vaardigheden
•Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Geboden wordt

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van collega's. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en waarin je alle kansen krijgt om mee te groeien en te bouwen. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling dan ook erg belangrijk binnen QNH en investeren daarom hier graag in. Hierbij kun je denken aan zowel individuele als collectieve trainingen, uitwisseling van ervaringen en kennis met je collega's.

Bedrijfsprofiel

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, waarbij we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We verbinden mensen, processen en IT. Onze dienstverlening richt zich op de optimalisatie van informatievoorziening, onderliggende IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken, op platformen die klaar zijn voor de toekomst. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om te innoveren door het IT landschap te rationaliseren.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? QNH ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Java Developer bij QNH Consulting.