ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Java Software Developer bij Thesio

Over de vacature

Functieomschrijving

Thesio Group bestaat inmiddels bijna 6 jaar en wil verder groeien in haar dienstverlening. We zijn dan ook op zoek naar collega’s die hieraan mee willen werken en hier tijd en energie in willen investeren.
Vanuit onze tak “ICT Professionals” houden we ons bezig met detachering. Hiervoor zoeken we ervaren developers, die graag meer ervaring willen opdoen bij verschillende bedrijven. Jouw kennis is up to date en je vindt het ook leuk om dit bij te houden. Je hebt veel klantcontact, waarbij je jouw kennis goed kunt toelichten, dit ook kunt beargumenteren en eventueel kunt overbrengen op anderen.

Daarnaast willen wij met onze vaste medewerkers graag vorm geven aan onze “Software Factory”. Op termijn willen we hierin, vanuit onze locatie in Maarn, dienstverlening op het gebied van Software ontwikkeling, onderhoud en - beheer gaan aanbieden. We zijn op zoek naar collega’s die hier ideeën over hebben en deze graag met ons willen delen.

Dit betekent dat je in eerste instantie vooral gedetacheerd zult worden bij onze klanten, maar op termijn is het de bedoeling dat dit verschuift naar meer interne projecten. Hierin kun jij zelf leading zijn.

Gevraagd wordt

We zoeken een energieke collega die zowel intern op onze eigen projecten wordt ingezet als bij onze klanten op locatie. Dit betekent dat je onderdeel bent van een team professionals dat door heel Nederland Java projecten tot een goed einde brengt.
Karakter en persoonlijkheid zijn voor ons net zo belangrijk als kennis en opleiding. Wij investeren graag mee in jouw ontwikkeling en opleiding, daarvoor vragen we van je terug dat je over veel enthousiasme en energie beschikt om verder door te groeien als Java developer.

– Je bent enthousiast en leergierig
– Je bent communicatief vaardig
– Je woont centraal in het land en bent bereid te reizen
– Je bent goed in tafelvoetbal 

Geboden wordt

– Een goed salaris
– Bonusregeling
– Extra bonus bij het aanbrengen van een nieuw personeelslid
– Goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling, etc.
– Budget voor aanschaf laptop (vrijheid in merk, type, etc.)
– Mobiliteitsbudget waarbij je zelf de keuze hebt hoe je deze inzet
– Opleidingsbudget waarbij je zelf mee beslist hoe dit ingezet wordt
– Regelmatig kennissessies met een interessante spreker
– Een gezellig en hecht team waarmee we regelmatig iets leuks ondernemen
– De kans om je skills op het gebied van tafelvoetbal te verbeteren!

Bedrijfsprofiel

THE Search Is Over!

De bedrijfsactiviteiten van Thesio Group B.V. bestaan uit ICT gerelateerde oplossingen en diensten, in de breedste zin des woords. Thesio Group is de holding en moedermaatschappij van Thesio B.V. (ICT professionals) en Thesio Software Factory B.V..

Thesio ICT Professionals richt zich op de klantvraag (het project) waarbij ICT professionals worden gezocht. Thesio werkt primair samen met freelancers / ZZP-ers. Onze database bestaat momenteel uit bijna 4000 zelfstandige ICT professionals. Tevens schakelen we regelmatig onze diverse gespecialiseerde partners in om tot een kwalitatieve match te komen.

Thesio Software Factory (TSF) ondersteunt bedrijven op het gebied van de ontwikkeling en het onderhoud en beheer van hun maatwerk- en systeem-software. TSF werkt met Microsoft Azure, een gedegen en breed platform waardoor een grote diversiteit aan technieken wordt ondersteund.

Enkele kreten die onze werkwijze typeren: “Afspraak is afspraak”, langdurige relatie, open en eerlijk, betrokken, enthousiast en flexibel.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Thesio ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Java Software Developer bij Thesio.