ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior PHP Programmeur bij Invest Online

Over de vacature

Functieomschrijving

Samen met collega-programmeurs, een projectmanager en designers werk je aan een door onszelf ontwikkeld hypotheeksysteem. Naast het omzetten van een ontwerp vanuit Photoshop naar een werkende pagina, ben je direct ook zelf verantwoordelijk voor het juist inrichten van de back-end, het maken van koppelingen met andere hypotheeksystemen en het optimaliseren van je eigen code.

Je bent innoverend en wilt continu zorgen dat het hypotheeksysteem keer op keer geoptimaliseerd wordt. Je weet wanneer er met het systeem volgende stappen gemaakt moeten worden en laat het systeem meegroeien met de hoeveelheid klanten die er gebruik van maken.

Wat we belangrijk vinden is dat jij een enthousiast persoon bent die graag wil leren, het leuk vindt om moeilijke technische vraagstukken op te lossen en aan een zeer vernieuwd systeem in de hypotheekmarkt wil werken.

Gevraagd wordt

• Min. HBO werk- en denkniveau (autodidacten zijn ook welkom!); 3 a 4 jaar relevante werkervaring;
• Goede kennis van HTML(5), CSS(3), JS, PHP(OOP), MySQL, Adobe Photoshop en XML.

Geboden wordt

• Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen
• Een jong en enthousiast team, waar zowel hard werken als plezier hebben centraal staat
• Een marktconform salaris
• Werken aan je ambitie met talent en passie
• Een baan in een snel groeiend bedrijf

Naast bovenstaande punten bieden we je mogelijkheden om door te groeien, goede koffie, leuke gadgets op kantoor en een gezellige borrel op vrijdagmiddag!

Bedrijfsprofiel

Invest Online is een jong enthousiast bedrijf. Met ruim 25 mensen werken we aan succesvolle online campagnes, bouwen we vooruitstrevende websites en helpen we steeds meer bedrijven hun weg online te vinden. Doordat we voor elke online discipline specialisten in huis hebben, mogen we ons met recht een full-service internetbureau noemen.

Invest Online helpt zowel grote bedrijven met landelijke en internationale campagnes als kleine bedrijven met lokale campagnes. We hebben klanten in diverse branches, van webwinkels tot financiële dienstverleners en van reisorganisaties tot b2b-bedrijven.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Invest Online ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior PHP Programmeur bij Invest Online.