ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior PHP Webdeveloper bij Online Identity & Solutions

Over de vacature

Functieomschrijving

Als webdeveloper bij Online Identity & Solutions bouw en onderhoud je websites en maatwerkoplossingen voor klanten uit diverse branches. Je bent in staat de wensen van de klant te vertalen naar werkende oplossingen en zet in overleg met de vormgever het ontwerp om naar een goed functionerende website.

Naast oplossingen voor onze klanten hebben wij een aantal eigen oplossingen welke we steeds verder doorontwikkelen.

Gevraagd wordt

  • Je bent een ambitieuze webdeveloper met echte passie voor het vak.
  • Je hebt een relevante HBO/WO opleiding afgerond of volgt deze nog (laatste jaar).
  • Bovendien heb je relevante werkervaring opgedaan in PHP (OOP) en MySQL, Javascript (jQuery), XML en CSS. We zijn op dit moment bezig met het opstarten van een MVC en Laraval omgeving.
  • Je bent zelfstandig, flexibel, analytics en accuraat.

Geboden wordt

We bieden je een verantwoordelijke, zelfstandige functie met ruimte voor initiatief en creatie, een passend salaris dat in verhouding staat met je ervaring, opleidingsniveau en persoonlijke ontwikkeling.

Online Identity & Solutions is een jong bedrijf met grootse plannen voor de toekomst waarbij je een mogelijkheid hebt om mee te groeien in een bedrijf dat in het begin staat van haar ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel

Online Identity & Solutions is een flexibel en vooruitstrevend webbureau en specialist in het bouwen van sites, shops en maatwerk weboplossingen. Wij werken voor klanten als bijvoorbeeld Jobe Sports International, Uitgeverij Thema, Antos maar ondersteunen ook vele marketingbureaus met hen online projecten waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het online traject.

Missie en Visie - Online Identity & Solutions BV ziet internet als een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Iedereen kent het, iedereen gebruikt het, het is onmisbaar geworden. Voor u als organisatie is internet een sterk onderdeel van de communicatiemix; het is interactief, snel, gemakkelijk aan te passen en resultaten zijn meetbaar. Daarom verdient internet, en in het bijzonder uw online identiteit, extra aandacht.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Online Identity & Solutions ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior PHP Webdeveloper bij Online Identity & Solutions.