ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior PHP developer bij Conrad!

Over de vacature

Functieomschrijving

Binnen het BI & Dev. Team op de Marketingafdeling zijn wij op zoek naar versterking. De afdeling BI & Dev is het kenniscentrum binnen de marketingafdeling waar analisten, developers en webdevelopers nauw samenwerken om met de aanwezige data en kennis slimme oplossingen te realiseren die nèt het verschil maken voor onze klanten en bovendien collega’s en management voorzien van de informatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen en nieuwe paden te bewandelen, op weg naar de wereld van morgen.

Ben jij nauwkeurig, kun jij analytisch denken, heb jij goede communicatieve vaardigheden en kun jij je eigen werk plannen en organiseren dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Andere sleutelwoorden zijn: gemotiveerd, enthousiast en verantwoordelijkheid.

Als PHP Programmeur hou jij je o.a. bezig met het ontwerpen en ontwikkelen, alsmede het onderhoud en beheer van interne web applicaties, het maken van systeemkoppelingen met andere systemen, systeemdesign en samenwerken met externe programmeurs. Het opzetten, invoeren en bewaken van versiemanagement en het documenteren en het beschrijven van applicaties en processen behoren tot jouw takenpakket.

Gevraagd wordt

Als PHP Programmeur beschik je over minimaal een HBO werk- en denkniveau en heb je al enkele jaren ervaring in het PHP programmeren. Je hebt een ruime ervaring met database-koppelingen, o.a. SQL, MySQL, Oracle en je beheerst javascript (jQuery). Ook is ervaring met XML / JSON een pré en kennis van Linux is vereist.

Functieomschrijving PHP Programmeur:

  • Zorg dragen voor het ontwerp, ontwikkeling en beheer van interne web applicaties op basis van de door jou geïnventariseerde (interne) klantbehoefte en ontwikkelingen in de markt.
  • Aantoonbare positieve impact op verbetering van processen.
  • Het inrichten van een heldere, optimale en beheersbare (systeem)architectuur.

Competenties:

  • Nauwkeurigheid
  • Analytisch denken
  • Oordeelsvorming
  • Adviesvaardigheid
  • Communicatieve vaardigheden
  • Plannen en organiseren van eigen werkzaamheden

Bedrijfsprofiel

Ideeën zorgen voor vooruitgang en zijn de energie achter de techniek. Bij Conrad.nl weten we dan ook als geen ander hoe belangrijk ideeën zijn. Conrad is Europa’s grootste webwinkel op het gebied van elektronica en techniek. We zijn dé webwinkel voor elektronicafans, met een assortiment van meer dan 150.000 producten. Onze ideeën zijn onuitputtelijk en zullen ons leiden naar ons doel: leader in e-commerce zijn! Conrad Electronic Benelux BV is een dochter van Conrad Electronic SE Duitsland en is gevestigd in Oldenzaal. De meer dan 150.000 producten worden via internet verkocht en verzonden vanuit ons hypermoderne distributiecentrum in Zuid-Duitsland. Dagelijks zetten onze deskundige medewerkers en de ervaren technische dienst zich in om de verwachting van klanten te overtreffen. Alles draait namelijk om de tevredenheid van de klant. Niet voor niets geeft men Conrad gemiddeld een 8,2 als beoordeling. Bovendien zijn wij meerdere malen bekroond, waaronder met de Thuiswinkel Award Publieksprijs Beste Elektronica Webwinkel (2011) en met de Social Commerce Award voor het pro-actief omgaan met feedback en beoordelingen van klanten in de gehele organisatie (2010 en 2011). Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geinteresseerd in bovenstaand profiel? Conrad ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van PHP developer.