ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior PHP programmeur bij Comfisoft

Over de vacature

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken nieuwe collega die ervaring heeft met programmeren en kan werken in een klein dynamisch team. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een van onze applicaties en bouwt niet alleen wat nodig is maar denkt actief mee met de ontwikkeling van ons bedrijf. Je bent full time (40 uur per week) beschikbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Nederlands en Engels beheers je uitstekend. Wij bieden je een uitdagende baan bij een sterk groeiende startup met een bewezen product. Een marktconform salaris en reiskosten vergoeding. 
Doorgroeimogelijkheden in lijn met de ontwikkeling van Comfisoft.

Gevraagd wordt

-HBO of WO werk- en denkniveau

-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

-Ruime ervaring en kennis van PHP en achterliggende databases( SQL server, MySQL)

-Aantoonbare en gedegen ervaring met object georienteerd programmeren

- Kennis van HTML, Javascript, en CSS, en het is een pre als je kennis hebt van AJAX en SOAP

Eigenschappen

-Leergierig, flexibel en resultaatgericht

-Functioneert goed in teamverband maar bent ook zelfstandig

-Luisteren naar de klant en dit kunnen vertalen naar acties

-Goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Bedrijfsprofiel

Wij werken vanuit ons kantoor in Aalsmeer maar ook zeker op locatie bij onze klanten. Zo overleggen wij direct met de klant hoe onze software eruit moet komen te zien. Samen met de klant bepaal jij als programmeur dus de functionaliteit van de software. 
Ons team ervaren programmeurs heeft veel ervaring in php, mysql, javascript en weet hoe api’s werken. Niet alleen maken wij zonder probleem verbinding met api’s van derden wij hebben ook een eigen api beschikbaar die moet worden uitgebreid!

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Comfisoft ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior PHP programmeur bij Comfisoft.