ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior PHP programmeur bij e-wings ICT

Over de vacature

Functieomschrijving

Als medior PHP-programmeur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van
diverse applicaties binnen ons bedrijf. Naast back-end werkzaamheden zal je als
webdeveloper ook veel te maken krijgen met de front-end werkzaamheden. Hoofdtaak
is het verder ontwikkelen van Lokaal Nieuwsnet. Je werkt zowel in teamverband als
zelfstandig, waarbij er veel ruimte is voor jouw inbreng en ideeën.

Gevraagd wordt

· Je hebt een hbo werk- en denkniveau met een grote passie voor programmeren· Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als PHP-programmeur· Je hebt uitgebreide ervaring met PHP en MySQL· Je hebt uitgebreide ervaring met AJAX, CSS3 en HTML5 en kan werken metJavascript FrameWorks als jQuery.· Basiskennis Linux is een must· Affiniteit met dataprocessen· Structureel kunnen werken· Talenkennis: Nederlands en Engels (in woord en geschrift)

Geboden wordt

Uitdagende projecten waarin veel ruimte is voor eigen inbreng, creativiteit en ideeën.
Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt met een
jong en leuk team, in een ontspannen werksfeer, aan innoverende projecten. We
geven ruimte aan jouw persoonlijke ambities en creativiteit. Doordat ons team klein
is, is de functie zeer divers. Je krijgt daarom uitstekende mogelijkheden om je kennis
te verbreden en je eigen specialiteiten verder te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel

E-wings ICT is een veelzijdig internetbedrijf, dat op basis van jarenlange ervaring in software-ontwikkeling en websitebouw, beide disciplines als specialisme kan aanbieden. De professionals van e-wings ICT ontwikkelen en bouwen software op het gebied van planning, websites, webwinkels en business-ondersteuning, inclusief CRM. Al sinds 1998 bouwen de specialisten van e-wings ICT, in nauwe samenwerking met klanten en partners, praktische software-oplossingen. Een goede combinatie van analyse en inventarisatie vormt de basis voor procesomschrijvingen die vervolgens in bruikbare totaaloplossingen worden omgezet. De klanten van e-wings ICT bevinden zich in alle lagen van het bedrijfsleven; het gaat daarbij om grote maar ook om kleine ondernemingen. De vakkundige medewerkers van e-wings ICT vormen direct ook een van de sterke pijlers onder het bedrijf. Velen van hen zijn al lange tijd aan de organisatie verbonden en weten derhalve precies wat de behoeften én ontwikkelingen in de ICT markt zijn.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? e-wings ICT ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior PHP programmeur bij e-wings ICT .