ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior PHP webdeveloper in Amsterdam bij Pointer Brand Protection

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor een nieuw en zeer uitdagend project zijn wij opzoek naar iemand die bij ons verantwoordelijk wordt voor de software ontwikkelingen.

Een van de projecten is het ontwikkelen van online portal-omgeving met een onderliggende database van miljoenen records waarbij klanten en relaties wereldwijd inzicht krijgen in informatie die 24 uur per dag online vergaard wordt.

Gevraagd wordt

Je hebt minimaal een MBO ICT-opleiding met HBO werk- en denkniveau en als software developer

• Je hebt kennis van en ervaring met PHP en SQL en bij voorkeur met andere talen zoals Ruby of Python.
• Je kunt overzichtelijke code schrijven.
• Je hebt ervaring met MySQL.
• Je bent eager en meedenkend.
• Je bent pro-actief, creatief en innovatief.
• Ervaring met het programmeren van Webscrapers is een pre.

Geboden wordt

- Marktconform salaris

- Sterk groeiend bedrijf- Doorgroeimogelijkheden- Leuke en uitdagende projecten

Bedrijfsprofiel

Pointer Brand Protection is een jong en amitieus bedrijf dat dagelijks actief is in het bestrijden van fraude. Hierbij zijn we met name gericht op vele verschillende vormen van fraude die op internet plaats vinden. Met verschillende softwarematige oplossingen zijn we in staat dit te detecteren en vervolgens te stoppen. Onder onze klanten bevinden zich veelal grote internationale merkhouders, woningbouwcoorperaties en advocatenkantoren. We zijn een sterk groeiend bedrijf met een informele werksfeer.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geinteresseerd in bovenstaand profiel? Pointer Brand Protection ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior PHP developer.