ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Projectleider bij Aca Fashion Software

Over de vacature

Functieomschrijving

 • Je bent verantwoordelijk voor het managen van (deel)projecten voor fashionbedrijven die ACA software inzetten voor de automatisering/optimalisatie van hun bedrijfsprocessen.
 • Je stuurt op kwaliteit, professionaliteit, planning en budget en houdt rekening met de vooraf overeengkomen scope.
 • Je leidt het projectteam, bestaande uit diverse interne en externe specialisten. Het is jouw taak om teamleden optimaal te laten samenwerken in een goede sfeer, ze aan te sturen en erop toe te zien dat taken naar behoren worden uitgevoerd.
 • Je draagt zorg voor mondelinge en schriftelijke rapportage aan alle betrokkenen bij een project, al dan niet georganiseerd binnen een stuurgroep.
 • Je bent de contactpersoon tussen klanten, externe partners en het team.

Gevraagd wordt

 • Je hebt een afgeronde opleiding, minimaal op HBO-niveau (bij voorkeur op het gebied van bedrijfskunde of bedrijfseconomie).
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent gewend te werken volgens een beproefde projectmanagement methodiek. ACA hanteert de Sure Step Methodology en kennis hiervan is een pré.
 • Je bent in staat een team aan te sturen, zelfstandig te werken, prioriteiten te stellen en je te richten op de realisatie van vooraf gestelde doelen.
 • Je hebt een klantgerichte houding en valt op door je capaciteiten als coördinator.
 • Je bent een goede communicator, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Kennis van Microsoft Dynamics NAV is een pré, evenals affinititeit met fashionbedrijven.

Geboden wordt

 • Een open en stimulerende werkomgeving met veel ruimte om te leren en te groeien
 • Een ondernemende en resultaatgerichte, maar ook informele bedrijfscultuur.
 • De mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen.
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen de functie.

Bedrijfsprofiel

ACA is een dienstverlenend IT-bedrijf dat specialistische oplossingen levert voor bedrijven die actief zijn binnen de fashionindustrie. Alle typen fashionbedrijven kunnen bij ACA terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun afnemers beter willen ondersteunen.

Onze missie

We willen onze kracht en expertise inzetten om fashionbedrijven beter te laten presteren in een sterk veranderende markt.

Onze visie

Het speelveld van fashionbedrijven is onderhevig aan verticale bewegingen in de keten, een toename van het aantal online spelers, nieuwe technologische mogelijkheden en een veranderende consument. Ketensamenwerking, omnichannel ondernemen, onderscheidend vermogen en customer focus zijn belangrijke thema’s in de fashionindustrie. Om te kunnen inspelen op deze thema's biedt ACA de juiste software-oplossingen voor fashionbedrijven.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn specialisme, betrouwbaarheid en ambitie. We zijn gespecialiseerd in de fashionbranche en ontwikkelen dan ook specifieke automatiseringsoplossingen voor fashionondernemers. Zowel bij onze oplossingen als de dienstverlening streven we naar de hoogst mogelijke betrouwbaarheid. Onze ambitie is om altijd de juiste oplossingen te leveren. Oplossingen die nu en in de toekomst aansluiten op de wensen van de fashionondernemer en de actuele ontwikkelingen in het speelveld van de fashionindustrie.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Aca Fashion Software ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Projectleider bij Aca Fashion Software.