ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior - Senior PHP Developer | Eindhoven | JavaScript | MOOIE BAAN | 3.100 - 4.700

Over de vacature

Functieomschrijving

Werkervaring: Medior/Senior Opleiding: HBO, WO.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Helmond en Weert.

Functie-eisen

Zelfstandig en resultaatgericht.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.100 tot Euro 4.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Medior - Senior PHP Developer Eindhoven JavaScript ga je het volgende doen: Bij ons houd je je bezig met het ontwikkelen en beheren van functionaliteiten van de applicaties van onze klanten. Dit doe je samen met een team van PHP- en front-end developers. Wij willen ons PHP-team uitbreiden met iemand die korte metten maakt met: PHP Objectgeoriënteerd programmeren Composer Zend framework HTML, CSS en JavaScript (pre) SQL, transacties API development: REST, Swagger, RAML, Google API, AWS, Azure Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.Wij werken voor MKB klanten, maar ook voor grote klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!Wij zijn experts in een internettechnologie succesvol in te zetten in de bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen internettecchnologieën en adviseren bedrijven bij het inzetten van deze technologie in de bedrijfsvoering.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Medior - Senior PHP Developer, die past in deze rol.