ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior - Senior PHP Developer | Tilburg | JavaScript | INNOVATIEF | 2.800 - 4.400

Over de vacature

Functieomschrijving

4 of meer aangevinkt van onderstaande punten aangevinkt? Bingo! Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau Je beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als developer in diverse OO-programmeer-talen, niet alleen PHP Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift Je bent woonachtig in de buurt van Tilburg Je bent communicatief sterk, analytisch, en creatief.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Tilburg, Breda, Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Waalwijk.

Functie-eisen

Je bent communicatief sterk, analytisch, en creatief.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.400 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Medior - Senior PHP Developer Tilburg JavaScript ga je het volgende doen: Vanaf het kantoor in Tilburg ben je dagelijks bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze software. In een klein ontwikkelteam telt jouw stem echt, en ben je vanaf dag één medeverantwoordelijk voor ons succes. 's Ochtends een uurtje sparren met elkaar bij het whiteboard, daarna even wat dingetjes uitzoeken en proberen, en na de lunch lekker 'in the zone' komen om al je bedenksels werkelijkheid te maken. Zomaar een dag uit het leven van een Developer.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.Wij maken web-based bedrijfssoftware zodat klanten (allerlei verschillende soorten bureaus) makkelijk hun offertes, opdrachten en facturen kunnen maken. Daarnaast helpt deze software met het beheren van relaties, contracten en rapportages. Het geheel werkt voor de klant zeer efficiënt.Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatieTer versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Medior - Senior PHP Developer, die past in deze rol.