ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior - Senior Systeembeheerder | Bergeijk | Cisco | MOOIE BAAN | 2.400 - 4.400

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor een goede uitoefening van deze full time functie zien wij graag de volgende kwalificaties bij jou: Teamplayer met humor; Een HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een afgeronde ICT opleiding; Tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; Goede communicatieve en sociale vaardigheden; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Gedrevenheid om kennis up to date te houden; Aantoonbare ervaring met het inrichten en beheren Microsoft netwerken voor ondernemingen tot 150 werkplekken. Het bezit van Microsoft certificaten is een pré; Aantoonbare ervaring met het configureren van Cisco apparatuur. Het bezit van Cisco certificaten is een pré. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Bergeijk, Eindhoven, Weert, Tilburg en Turnhout.

Functie-eisen

Naast een no-nonsens werkomgeving waar pro-activiteit zeer gewaardeerd wordt, bieden we continue uitdaging met afwisselende opdrachten en volop gelegenheid om je verder te ontwikkelen.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.400 tot Euro 4.400 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Medior - Senior Systeembeheerder Bergeijk Cisco ga je het volgende doen: Wij zijn gespecialiseerd in systeem- en netwerkbeheer voor mkb-organisaties. Als trend zettend ICT bedrijf investeren wij continu in geavanceerde tools, ontwikkelen processen op maat en trainen wij onze medewerkers doorlopend. Door goed samen te werken en kennis te delen, vormen onze medewerkers een sterk team. Niet zomaar een ICT-bedrijf! Met ons team leveren wij ICT-oplossingen aan het mkb voor technische infrastructuren, zoals systeembeheer, online ICT diensten en netwerkbeheer. Daarnaast hebben we een omvangrijk serverpark waarbinnen dagelijks honderden gebruikers online werken. Voor al onze klanten zijn wij een one-stop-shoporganisatie als centraal aanspreekpunt voor alle mogelijke ICT diensten, zoals:- on-site, online en remote systeem- en netwerkbeheer;- selectie en levering van hardware en software;- online diensten vanuit datacenter Telecity te Amsterdam;- connectivity-oplossingen zoals VPN, glasvezel en ADSL-verbindingen;- ICT-adviesdiensten en projectmanagement. De functie Vanuit je technische know how (Hardware-Windows-Virtualisatie-Monitoring) onderhoud en bouw je dagelijks aan de netwerken van jouw klanten. Als Infrastructuur Specialist vind je het gaaf om vanuit de architectenrol samen met je team na te denken over oplossingsrichtingen bij klanten. Aan bod komen zaken als het configureren en implementeren van servers en het installeren en beheren van randapparatuur. Deze brede inzetbaarheid en afwisseling van werk en mensen vindt je leuk en geeft je energie. We gaan er dan ook vanuit dat je hier reeds ervaring mee hebt en na een korte inwerkperiode inzetbaar bent voor onze klanten. Door ontwikkeling en samenwerking in je team van engineers en adviseurs bouw je jouw kennis op van alle toonaangevende technologieën en ben je in staat om voor de klant de ICT vragen en oplossingen samen met ICT advies transparant te maken zodat de klant een keuze kan maken passend voor de lange termijn.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.Wij zijn een expert op het gebied van automatisering, systeembeheer en connectiviteit. Uw netwerk, beveiliging en dataopslag zijn bij ons in vertrouwde handen. Onze focus ligt op het inrichten, optimaliseren en onderhouden van doordachte netwerkinfrastructuren.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Medior - Senior Systeembeheerder, die past in deze rol.