ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior SharePoint Developer bij QNH

Over de vacature

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een ervaren SharePoint Developer / Ontwikkelaar voor wie SharePoint geen geheimen kent. Je hebt ruime ervaring met het bouwen van webparts, maar weet ook wanneer andere oplossingen wellicht efficiënter zijn. Je bent in staat om SharePoint/software ontwerpen te maken en deze ook te realiseren. Daarbij werk je aan diverse projecten samen in een team met andere professionals.

Gevraagd wordt

QNH zoekt een SharePoint Developer met:

- afgeronde HBO of WO opleiding in en technische richting, bijvoorbeeld (technische) informatica;
- minimaal 2 jaar ervaring als SharePoint Developer; 
- kennis van Microsoft SharePoint 2013 (en 2010) en Office 365; 
- kennis en ervaring met Visual Studio en SQL server;
- ervaring met functioneel beheer van SharePoint Online (pré);

- relevante en recente Microsoft SharePoint certificeringen;
- sterke analytische- en communicatieve vaardigheden;
- goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Geboden wordt

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team van collega's. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze medewerkers en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en waarin je alle kansen krijgt om mee te groeien en te bouwen. We vinden persoonlijke ontwikkeling dan ook erg belangrijk binnen QNH en investeren hier veel in.

Bedrijfsprofiel

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, waarbij we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We verbinden mensen, processen en IT. Onze dienstverlening richt zich op de optimalisatie van informatievoorziening, onderliggende IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken, op platformen die klaar zijn voor de toekomst. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om te innoveren door het IT landschap te rationaliseren.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? QNH ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior SharePoint Developer bij QNH.