ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Software Engineer APM bij Bemet International

Over de vacature

Functieomschrijving

Als software engineer houd je je bezig met het ontwerpen van nieuwe functionaliteiten voor het in Visual Studio ontwikkelde gereedschappenbeheersysteem APM. Je zult (klant)behoeften interpreteren en analyseren, deze informatie vastleggen door het opstellen van modellen en concepten, deze vervolgens ontwikkelen, testen en uiteindelijk als passende softwareoplossing aan de klant aanbieden. Dit doe je op projectmatige basis, waarbij je verantwoordelijk bent voor het hele project. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor kwaliteitsbewaking en verbetering van bestaande versies van het systeem. Ook denk je actief mee over de “lange termijn ontwikkeling” van het APM systeem. Je zult werken met de volgende tools en methoden: VB.NET, Visual Studio 2008, MySQL, SourceSafe en scrum.

Gevraagd wordt

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding Informatica.
  • Je bent in staat om bedrijfsprocessen, informatie en behoeften te analyseren.
  • Je gaat gestructureerd te werk en kunt goed plannen.
  • Je bent accuraat en resultaatgericht.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zodat je opdrachten samen met collega’s, opdrachtgevers en gebruikers efficiënt en klantgericht kunt uitvoeren.
  • Een zelfstandige en verantwoordelijke instelling.
  • Klant- en procesgericht denken.
  • Je houdt ontwikkelingen in je vakgebied bij.
  • Kennis van databasetechnologie is een vereiste.
  • Kennis en ervaring van productiesoftwaresystemen en logistiek is een pre.

Geboden wordt

Een verantwoordelijke, brede functie bij een pragmatisch bedrijf dat zich kenmerkt door teamspirit en een informele werksfeer. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven en je hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen en een actieve rol te spelen in het gehele traject van softwareontwikkeling, van brainstorm tot oplevering van de software. Uiteraard wordt je inzet beloond met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling. Ook zijn er volop opleidingsmogelijkheden. De standplaats van deze functie is Veenendaal.

Bedrijfsprofiel

Bemet International levert sinds 1990 CAD/CAM, ERP en APM software voor de maakindustrie. Bemet is geen dozenschuiver die alleen software aflevert. We verzorgen de volledige implementatie van procesanalyse tot en met training.TotaalautomatiseerderU bent bij ons op het juiste adres om uw bedrijfsproces van A tot Z te automatiseren: van de administratie en werkvoorbereiding tot de werkplaats, voor elke stap bieden wij een softwareoplossing. We ontwikkelen zelf het ERP-systeem Plan-de-CAMpagneen de APM+ werkplaatsautomatiseringssoftware. Daarnaast vertegenwoordigen we in Nederland CAD/CAM-systemen van TopSolid, Delcam en ArtCAM.Beter met BemetMet onze gebruiksvriendelijke oplossingen en praktijkgerichte manier van aanpak zijn we in staat om uw concurrentiepositie aanmerkelijk te verbeteren. Onze missie? Zorgen dat u uw doelen behaalt. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Onze klantenkring bestaat inmiddels uit bijna 1.000 tevreden klanten in binnen- en buitenland. Zij hebben hun concurrentiepositie verbeterd met bijvoorbeeld gemiddeld 30% efficiëntieverbetering, nieuwe en/of complexere producten of meer spiluren.MissieOnze missie is: met een goed TEAM zorgen dat onze klanten hun doelen halen.VisieBemet International is de toonaangevende leverancier van klantgerichte oplossingen middels praktijkgerichte standaardsoftware en deskundig advies voor bedrijven die producten maken. Dit wil Bemet International bereiken met een no-nonsense, deskundig, betrouwbaar bedrijf met medewerkers die vanuit een teamgedachte gedreven zijn om samen klanten te helpen. Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Bemet International ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Software Engineer APM bij Bemet International.