ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Systeem Engineer bij QNH Consulting

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt kennis van technische infrastructuren en een brede algemene technische basis en interesse. De werkzaamheden die je zult vervullen bestaan onder andere uit het leveren van beheer en technische ondersteuning op het gebied van servers, netwerken en werkplekken bij de klantrelaties van QNH. De complexe technische uitdagingen waar zij mee spelen zijn voor jou een drijfveer om iedere dag weer je kennis en kunde maximaal in te zetten:

- Je analyseert de oorzaak van incidenten en storingen en lost deze op;
- je informeert betrokkenen over de status en afhandeling van de verstoring;
- je neemt, ter voorkoming van de verstoring in de toekomst, waar mogelijk maatregelen en adviseert betrokken partijen in deze;
- je bewaakt de performance en continuïteit, signaleert onvolkomenheden en doet verbeter- en/of uitbreidingsvoorstellen;
- je beheert en vervaardigt documentatie/handboeken en procedures.

Gevraagd wordt

- een afgeronde technische MBO/HBO opleiding heeft;
- beschikt over relevante certificeringen;
- aantoonbare ervaring heeft binnen multiple klantomgevingen;

En over de volgende kennis beschikt:

- Microsoft producten, inclusief Azure;
- netwerkprotocollen zoals TCP/IP, VPN, LAN, WLAN;
- Overige Kennis VDI / VMWare.
- werking van hardware (servers, netwerkcomponenten en PC's);
- Operating Systemen (Windows / Linux);
- backuptools;
- monitoringtools zoals bij voorkeur Nagios;

Ben jij daarnaast bereid om continu bij te scholen en je certificeringen op orde te houden? Dan ontmoeten we je graag!

Geboden wordt

Naast een afwisselende en inspirerende werkomgeving in een team van enthousiaste collega's bieden wij jou een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan de kwaliteit en ontwikkeling van onze medewerkers. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk binnen QNH en investeren hier dan ook in. Hierbij kun je denken aan zowel individuele als collectieve trainingen, uitwisseling van ervaringen en kennis met je collega's.

Bedrijfsprofiel

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering, door het inzetten van slimme IT oplossingen. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, waarbij we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We verbinden mensen, processen en IT. Onze dienstverlening richt zich op de optimalisatie van informatievoorziening, onderliggende IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Met als doel dat de juiste informatie altijd en overal beschikbaar is, gebruikers toegang hebben tot de juiste applicaties en optimale werkplekken, op platformen die klaar zijn voor de toekomst. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om te innoveren door het IT landschap te rationaliseren.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? QNH ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Systeem Engineer bij QNH Consulting.