ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Systeembeheerder

Over de vacature

Ben jij een junior/medior Systeembeheerder? Beheers jij het niveau van een MCSA/MCSE en ben je op zoek naar uitdagende omgevingen om jezelf te kunnen laten zien? Reageer dan nu op deze vacature!

Functieomschrijving

Als Microsoft Systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van incidenten, problemen en changes. Jij onderhoudt de verschillende systemen en voert wijzigingen door. Hierbij kan je denken aan het monitoren, installeren en configureren van servers. Het bepalen en uitvoeren van het security-beleid, het voorbereiden en uitvoeren van migraties en het bijhouden van de documentatie behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid. Kortom, het is je taak om ervoor te zorgen dat alle systemen draaien, dag en nacht. Verder zal jij inspelen op innovatieve ontwikkelingen in de IT en deze implementeren in de omgeving.

Functie-eisen

  • HBO-opleiding Informatica of hieraan gerelateerde studierichting met een flinke ICT-component
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het werkgebied
  • Actuele MCSE-certificering
  • Ruime kennis van, en ervaring met architectuur, ontwerp, beheer en implementatie Microsoft Windows infrastructuur
  • Actuele kennis en ervaring in complexe omgevingen, met meerdere van de volgende aspecten: server, desktop, virtualisatie, active directory, scripting, Exchange, SCCM
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te opereren
  • Je bent bereid om in een bereikbaarheidsdienst mee te draaien
  • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Sterk analytisch vermogen, proactief, resultaatgericht, stressbestendig, flexibel

Wij bieden

Als Microsoft Systeembeheerder gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Het is de bedoeling dat je na je detavast periode in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Over de organisatie

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten.


Solliciteer NU

Upload je CV (doc, pdf)