ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Technisch Applicatiebeheerder bij Pharmapartners

Over de vacature

Functieomschrijving

De Technisch Applicatiebeheerder houdt zich bezig met technisch uitdagende problemen en opereert richting de collega’s op het gebied van techniek. Een ideale combinatie van business en techniek. De verantwoordelijkheden liggen in het in stand houden van de programmatuur waarmee de functionaliteit van een applicatie wordt gerealiseerd en voor de gegevensverzamelingen waarop die programmatuur bewerkingen uitvoert. De applicaties zijn 3rd party, open-source of door PharmaPartners zelf ontwikkeld. Daarnaast houdt de Technische Applicatiebeheerder zich bezig met het uitzoeken van technische storingen en (eventueel in overleg met ontwikkeling) het adviseren in structurele oplossingen of nieuwe technieken. De Technisch Applicatiebeheerder is de schakel tussen meerdere (beheer)afdelingen, waar het werk vaak dicht tegen de ontwikkelafdeling aanligt.

Gevraagd wordt

 Kwaliteit melden incidenten volgens het incident management

 Kwaliteit controles van de applicaties Continuïteit van de beschikbaarheid van applicaties  Resultaat van verbeteringen en optimaliseringen van de software of databases  Kwaliteit rapportage en verslaglegging Kwaliteit tools voor het beheren van applicaties en databases

Bedrijfsprofiel

PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten, geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties en patiënten. Samenwerken is de basis van het bedrijf en waardecreatie voor de klanten staat volledig centraal bij de ontwikkeling van haar IT-oplossingen. Met innovatieve ontwikkelingen dragen de PharmaPartners collega’s bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg. PharmaPartners maakt deel uit van Total Specific Solutions, het Europese onderdeel van het wereldwijd opererende Constellation Software Incorporated (CSI). Met 85.000 klanten verdeeld over 100 landen is CSI een wereldwijde aanbieder van enterprise software oplossingen aan een gevarieerde groep van verschillende verticale markten.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? PharmaPartners ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Technisch Applicatiebeheerder bij Pharmapartners.